Bandzior Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Na dzień dzisiejszy: do piątku włącznie ma lać. Prognoza na sobotę/niedzielę zależy od sprawdzanego portalu pogodowego :) Starszy z braci Szkopek zdaje się lubi wszelkie warunki; pewnie będzie najszybszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 praktycznie każda wcześniejsza runda WMMP nie licząc Brna i Mostu pogodowo była kapryśna. Chociaż w Brnie też było tak pół na pół i padało momentami. Mam nadzieję że tym razem pogoda będzie bardziej przewidywalna i nie będzie znowu nerwówki ze zmianą opon :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 nie moze padac, bo mam zalozone slicki :icon_evil: a Sliwa ma nowego akrapa i light racing modifications, wiec obstawiam, ze bedzie drugi :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 nie moze padac, bo mam zalozone slicki :icon_question: a Sliwa ma nowego akrapa i light racing modifications, wiec obstawiam, ze bedzie drugi :icon_exclaim: pozdro600 Ziomuś a niby kto miałby być pierwszy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ziomuś a niby kto miałby być pierwszy :icon_mrgreen:jesli chodzi o puchar to Grandys juz ustalil dajac mi (wbrew moim sugestiom) numer 46 :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Przypomnij sobie jak wygladala ostatnia runda moto gp w wykonaniu doctora i pewnie usmiech opusci twoja twarz :icon_mrgreen: A Sliger ma dwa wyjscia - albo kazac wszystkim ogladac swoje plecy i pewnie jechac po zwyciestwo... albo kontynuujac tradycje znow byc w czyms pierwszym - w przeszlifowaniu kompletnego zestawu akra :buttrock: Trzymam kciuki za opcje nr 1 ofkors :icon_mrgreen: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Przypomnij sobie jak wygladala ostatnia runda moto gp w wykonaniu doctora i pewnie usmiech opusci twoja twarz ;)taaa... Emil jak chcesz być pierwszy, to się już nastawiaj mentalnie do tego, że nie dotrzesz do Poznania przed północą... najpewniej punkt 6.00 w piątek :D A Sliger ma dwa wyjscia - albo kazac wszystkim ogladac swoje plecy i pewnie jechac po zwyciestwo... albo kontynuujac tradycje znow byc w czyms pierwszym - w przeszlifowaniu kompletnego zestawu akra :D Trzymam kciuki za opcje nr 1 ofkors :)W przeszlifowaniu to bym nie życzył, a pierwszy to już jest... pierwszy taki akrap w PL :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 :P Prawie jestem gotowy :icon_mrgreen: Tzn motocykl jest przygotowany . Mam nadzieje ze pogoda bedzie przewidywalna tzn jak ma lac niech ciagle pada!! A jak bedzie sucho to niech nikt na gorze nie wpadnie na pomysl skropienia toru!! Wczoraj wymienilem naped i bedzie agresja :biggrin: :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ufff, czytam i czytam i nie mogę sie naczytać :) ja standardowo złoję wszystkim dupska i nawet MR. Śliwa nie będzie dla mnie problemem buhahaha z każdym wyścigiem jestem coraz bliżej niego, ostatnio to juz prawie czułem jak bąki puszcza w czasie jazdy....to jest znak, ze jestem coraz bliżej niego buhahahahha PozdroQba :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 normalnie sie wezme za ciebie preclu tym razem :buttrock: szykanka buhahahahahahhaa pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Albo 1:44 albo szpital - innej opcji nie ma :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja po regulacjach i z "gas rapido" to bym tak 1:48 chciał dotknąć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Cos czuje, ze niedlugo Warszawscy bikerzy zamiast naklejac sobie the doctor i 46 beda smigac w dresach na scigantach z nalepkami mr. sliwa i 23 :buttrock:Trzymam za Was kciuki Panowie, pokazcie, ze Warszawa umie jezdzic :P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi-r1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No tak.... Każdy ma jskiś cel... ja kupiłem nowe sliki po to aby "dobrze pojechać". Chciałbym ukończyć wszystkie treningi oraz wyścig... 1min48sek: spokojnie mozna to pobić.... ale najważniejsze to wyjeździć swoje "od deski do deski" poprawiając tor jazdy i czas... I tego wszystkim w ten weekend życze.... Pozdrawiam Waldi (Klama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Misja: zaklinanie deszczu, ciągła poprawa toru jazdy, 1:47 i/lub pierwsza dziesiątka w litrach, nauka nauka nauka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi