Stan Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no ale z czym o co on sie przypieprza ?o co sie chlopakowi rozchodziwiesza psy wogole atakuje nie wiem po co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no ale z czym o co on sie przypieprza ?o co sie chlopakowi rozchodziwiesza psy wogole atakuje nie wiem po co ... ja napisalem tylko tyle: no wlasnie widac jak sie swietnie orientujesza ty zaczales sie rzucac i sapac dobra dosc juz tego spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ziut daj se spokój, z tym człowiekiem nie pogadasz, to podwórkowy opowiadacz, wszystko co wie, wie od kolesiów, którzy z kolei wiedzą od swoich kolesiów, którzy mają kuzynów, którzy to robili. Najgrosze jest to, że mi robotę robi i muszę niektore frazesy kasować...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) na podstawie czego to twierdzisz chlopcze z bloku ?ze napisalem ze ducati to badziewie i juz sie poczules urazony i mnie nie kochasz ? :buttrock: Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Na podstawie tych bezsensownych twoich postów, które już tkwią w Koszu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no dobra dzieciaki to ja Was pogodzę :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi