DZIADU Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Moi drodzy, odwdzięczę się browarem w Borkach za obejrzenie dla mnie motocykla i podzielenie się wrażeniami. Jak każdy, również i ja chciałbym uniknąć trasy 350km po to by obejrzeć gruza, a moze ktoś zna ten motocykl? Sprzedającego? Może to ktoś z Was?? http://moto.allegro.pl/item222487933_kawas...00_okazja_.html Quote Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukasz Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Hej :crossy: Coś nikt się nie kwapi z odpowiedzią... z mojej strony wygląda to tak:Sprzętu ani sprzedającego niestety nie znam, pomógłbym bardzo chętnie, z tym, że na wycieczkę do Rumi (bo rozumiem, że tam stoi sprzęt?) w tym tygodniu niestety nie dam rady się wybrać, a na cały przyszły tydzień wyjeżdżam, także wrócę dopiero po 20. sierpnia... no chyba, że tą kawę można gdzieś w rejonie Gdańska obejrzeć, albo ewentualnie zapytaj gościa, czy bywa na środowych spotkaniach na Zaspie - widziałem tam kiedyś podobne maszyny, jeżeli ta która Cię interesuje także tam bywa, to mógłbym w najbliższą środę na miejscu obadać na ile potrafię albo jakieś fotki popstrykać.pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADU Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Niestety już nie aktualne, sprzedali Lawsona ;( Quote Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagdtiger Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Za późno zobaczyłem temat bo bym chętnie obadał maszyne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts