Jump to content

Czy jest ktoś chętny aby pomóc Dziadydze?

DZIADU
 Share

Recommended Posts

Moi drodzy, odwdzięczę się browarem w Borkach za obejrzenie dla mnie motocykla i podzielenie się wrażeniami. Jak każdy, również i ja chciałbym uniknąć trasy 350km po to by obejrzeć gruza, a moze ktoś zna ten motocykl? Sprzedającego? Może to ktoś z Was??

http://moto.allegro.pl/item222487933_kawas...00_okazja_.html

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)

Hej :crossy: Coś nikt się nie kwapi z odpowiedzią... z mojej strony wygląda to tak:

Sprzętu ani sprzedającego niestety nie znam, pomógłbym bardzo chętnie, z tym, że na wycieczkę do Rumi (bo rozumiem, że tam stoi sprzęt?) w tym tygodniu niestety nie dam rady się wybrać, a na cały przyszły tydzień wyjeżdżam, także wrócę dopiero po 20. sierpnia... no chyba, że tą kawę można gdzieś w rejonie Gdańska obejrzeć, albo ewentualnie zapytaj gościa, czy bywa na środowych spotkaniach na Zaspie - widziałem tam kiedyś podobne maszyny, jeżeli ta która Cię interesuje także tam bywa, to mógłbym w najbliższą środę na miejscu obadać na ile potrafię albo jakieś fotki popstrykać.

pzdr.