kilu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam, cieknie mi z uszczelniacza od popychacza sprzęgła - zanajduje się on tuż obok zębatki zdawczej (po lewej stronie patrząc z boku motocykla). Gdzie mogę coś takiego dostać? Potrzebuję to załatwić, ponieważ wyjazd tuż tuż a moto zaczęło płakać... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Chyba glownie u dealera, ale mozesz sprobowac w Larsonie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zmierz sobie i idź do sklepu z simmeringami.. powinno sie coś dobrać za ułamek ceny oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Orginal u dilera nie jest drogi. Ja w tamtym roku kupowalem za kilkanascie zloty i mieli na stanie wiec od reki. Inaczej trzeba by czekac az sprowadza. Albo dobrac w jakims sklepie z simeringami. Jak sie uda to bedzie taniej i tak samo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi