Mikosław Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Co myślicie o tym ? Niby 100 % skuteczności i nawet mało biorą. http://www.odszkodowania.riders.pl/ 100% skuteczności to może mieć proszek do prania... :buttrock:przeczytałem link :icon_eek:, no faktycznie jak się przyjmuje do prowadzenia tylko wygrane (oczywiste) sprawy to można mieć dużą skuteczność. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie ma 100% spraw - zawsze jest przynajmniej ten 1% ryzyka. Kto mówi, że na 100% wygra albo jest głupcem, albo ma w sądzie.... "niezdrowe układy". PS> widze, że kolega Mikosław pała do naszej grupy zawodowej taką samą sympatią jak Minister Z. i Edgar "Peron" G. :biggrin: . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anaroin Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Miałem swego czasu problemy z nieruchomością i prawem własności, stąd szukałem prawników i tak trafiłem na kancelarię na ulicy Karmelickiej 60/6. Porządna, terminowa ekipa. Warto się skontaktować tutaj z panem Łukomskim (podam komórkę do niego – 600298546). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pini0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jakby ktoś jeszcze miał problemy z odszkodowaniami to zapraszam na PW. Działamy na terenie województwa mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Miałem swego czasu problemy z nieruchomością i prawem własności, stąd szukałem prawników i tak trafiłem na kancelarię na ulicy Karmelickiej 60/6. Porządna, terminowa ekipa. Warto się skontaktować tutaj z panem Łukomskim (podam komórkę do niego – 600298546). Pierwszy post na forum, dodatkowo tak chętnie polecasz obcą osobę = REKLAMA Zakaz reklamy - Kodeks etyki adwokackiej / radcy prawnego. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnLex Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jeśli chodzi o odszkodowania to najlepiej pytać wśród znajomych którzy korzystali z czyichś usług, ale trzeba wziąć poprawkę, że taki znajomy może mieć płacone od polecenie i jego opinia będzie skrzywiona :) Warto zapoznawać się z umowami, czytać warunki, negocjować i pewnie wybierze się odpowiedniego pełnomocnika :) Cytuj Kancelaria Prawna AnLex - Odszkodowania Powypadkowehttp://www.kancelariaanlex.pl/tel. 721 401 000 lub 22 613 33 72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi