Jump to content

Suzuki Rg 125 Fun 93r. Nf13a Skąd wziąść tłok??

Recommended Posts

Siemka mam problem gdyż nigdzie nie mogę znaleźć tłoka na którąkolwiek z selekcji.W serwisie suzuki tylko nominały. Jedynie co znalazłem to na ebayu UK ale przecież w polsce też gdzieś muszą być. Może już ktoś taki kupował.

I pytanie do użytkowników tego moto: Ile wciąga wam benzyny na 100km?? bo mi troche ponad 8 litrów.

Edited by gutek_rapier

No to ciezko ci bedzie.polecam ci zrobic od razu tulejowanie pod tlok np od Ts 125R pewnie jest taki sam albo bardzo pdoobny:)albo najpierw dowiedz sie czy od ts by pasowal mzoe bez tulejowania ;]:icon_eek:

TSR 125 ma ten sam silnik ale też pytając sie o niego niema tłoka. Zamówiłem w Olek Motocykle tłoczek Od Suzuki RGV 250 Race i zobaczymy czy będzie pasować

TSR ma podobny silnik ale nie ten sam :) Tłoki Wossner'a to TS'a w PL kosztują 325 pln. W RG cylinder ma mniejszą średnice (nie wiem jak jest w RGV) także adaptacja tłoka z TS do RG odpada .. prędzej kombinowałbym z RM ale też wątpię :|

Pozdrawiam Wojtek

tsr ma ten sam silnik bo wiem moje tłoki maja 56mm bo to wersja Fun, A gdzie te tłoki sa po tyle kasy??

http://www.moto-ark.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3014

http://www.moto-ark.pl/wossner%20suzuki.pdf (mała poprawka nie po 325 a po 335 :icon_twisted:)

W TSR są 4 nad wymiary od 56.44 do 57.94 mm

Pozdrawiam

Ale to ma być pod niclasil a ty dałeś tłoczki pod tuleje jak ktoś wstawia:P

Nom bo pytałeś o tłoki do TSR a tam chyba nie było nicasilu :icon_twisted:

Pozdrawiam