gutek_rapier Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Siemka mam problem gdyż nigdzie nie mogę znaleźć tłoka na którąkolwiek z selekcji.W serwisie suzuki tylko nominały. Jedynie co znalazłem to na ebayu UK ale przecież w polsce też gdzieś muszą być. Może już ktoś taki kupował. I pytanie do użytkowników tego moto: Ile wciąga wam benzyny na 100km?? bo mi troche ponad 8 litrów. Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 http://www.agmot.pl/sklep.php?s=rg+t%B3ok&kod=0&k=38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mam niclasil co mówi że poszukuje tłoka na selekcje a ty podałeś strone z tłokami do gammy która jest na żeliwie :icon_rolleyes: Mam średnice tłoka dokładnie 55,94 a poszukuje 55,95 lub 55,96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No to ciezko ci bedzie.polecam ci zrobic od razu tulejowanie pod tlok np od Ts 125R pewnie jest taki sam albo bardzo pdoobny:)albo najpierw dowiedz sie czy od ts by pasowal mzoe bez tulejowania ;]:icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 TSR 125 ma ten sam silnik ale też pytając sie o niego niema tłoka. Zamówiłem w Olek Motocykle tłoczek Od Suzuki RGV 250 Race i zobaczymy czy będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 TSR 125 ma ten sam silnik ale też pytając sie o niego niema tłoka. Zamówiłem w Olek Motocykle tłoczek Od Suzuki RGV 250 Race i zobaczymy czy będzie pasować TSR ma podobny silnik ale nie ten sam :) Tłoki Wossner'a to TS'a w PL kosztują 325 pln. W RG cylinder ma mniejszą średnice (nie wiem jak jest w RGV) także adaptacja tłoka z TS do RG odpada .. prędzej kombinowałbym z RM ale też wątpię :| Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) tsr ma ten sam silnik bo wiem moje tłoki maja 56mm bo to wersja Fun, A gdzie te tłoki sa po tyle kasy?? Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 tsr ma ten sam silnik bo wiem moje tłoki maja 56mm bo to wersja Fun, A gdzie te tłoki sa po tyle kasy?? http://www.moto-ark.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3014http://www.moto-ark.pl/wossner%20suzuki.pdf (mała poprawka nie po 325 a po 335 :icon_twisted:)W TSR są 4 nad wymiary od 56.44 do 57.94 mm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ale to ma być pod niclasil a ty dałeś tłoczki pod tuleje jak ktoś wstawia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ale to ma być pod niclasil a ty dałeś tłoczki pod tuleje jak ktoś wstawia:P Nom bo pytałeś o tłoki do TSR a tam chyba nie było nicasilu :icon_twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To są te same silniki i jest niclasil a że producenci robią tłoki pod żeliwo częściej no to cieżko coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.motocombo.pl/produkt-3638-1_2_210_225_248.html mówisz że masz 55.94a moze masz jednak żeliwo? bo jak widać na zeliwie tłoki do rg też mają takie wymiary Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Uwaga tłoczki do rg 125 f Pasuja od RGV 250 oraz od Aprili RS 250. Wymieniłem tłoczek i smiga jak marzenie.Temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi