n0cny Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Moja bierze 6 - 7,5. O ile dobrze spojżałem to ponad 240 poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Do mojej zakładam na zmienę sportowe tłumniki . Ciekawe,ale zauważyłem,że spalanie na nich jest mniejsze o jakieś poł litra . Za to moc faktycznie wzrasta i to o niezłych parę koni . Nie wiem dokładnie o ile ale oceniam na oko ,że o jakieś 10 - 15 koni wiecej . No i hałas jest znacznie wyższy . Ciekawi mnie jak to się ma do trwałości silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A jakie te wydechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Firma WSM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ale X11 jest raczej takim duzym streetfighterem,a XJR to retro-bike, w ktorym lekka nadwaga nie jest wada.Motocyklem pokroju XJRy jest CB 1300-wedlug mnie o wiele ladniejsza od X11. :evil: A wedlug mnie X 11 jest ladniejsza...najladniejsza!!! Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Zgadzam się z Colą ,- X 11 to piękny motor . Kształt zbiornika i wszystko za nim,- jest ciekawe i bardzo dobrze sie prezentuje . ,- Dlatego mam X . No i te niepowtarzalne wrażenia z jazdy . Nawet Fazer 1000 ze swoimi owiewkami i szybą nie przysparza nawet w połowie tylu radosi z jazdy . W X czuje się drogę , przyspieszenia ,- wszelkie inne obudowane motory już nie dają takiej satysfakcji . Edytowane 8 Lutego 2009 przez Andi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakmarc Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 witam. Jest moze ktos, kto objuczyl swoja x11 jakimis sakwami lub kuframi? Chcialbym zaopatrzyc sie w cos takiego na letni sezon, zeby miec gdzie upchnac pare rzeczy. Myslalem o centralnym i sakwach ale szczerze powiem, ze kufer psuje troche linie tego moto, a sakwy mozna by bylo zawsze zdjac, jezeli ktos uzywa to bylbym wdzieczy za info oraz ewentualne zdjecia. P.S Mam taki pomysl: Piszcie o wszystkim co zamontowaliscie w swojej x11, a co nie jest na wyposazeniu seryjnym- jest okazja podyskutowac o dodatkach i ewentualnie ulepszyc swoja maszyna:) Co do mnie z nieseryjnego wyposazenia posiadam: -podgrzewane manetki -scotoiller -plug pod silnik -bagster -crushpady -wydechy "Barracuda" pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Ja jeżdzę z sakwami tekstylnymi . Są z regulowaną pojemnością . Przyczepiam je do stelaży domowej roboty ( kupiłem gotowe ). Stelaż ma prostokątny kształt z dwoma mocowaniami - jedno do sruby od tłumnika ( musiałem zastosowac dłuższa śrubę ) , a drugie do rączki za siedzeniem .Są wykonane z okrągłych prętów stalowych o grubości chyba 6 mm. a mocowania z płaskownika. Całośc spisuje się dobrze . Fotki niestety nie prześlę , bo nie mam a do sezonu jeszcze daleko . Sakwy są firmy Delta kupione na allegro . Edytowane 5 Marca 2009 przez Andi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Po długich poszukiwaniach okazało się, że jest problem ze stelarzami do X-11... Obecnie czekam na zamówiony komplet firmy Hepco & Becker, jak założę to wstawię fotę. Z dodatków mam tylko podgrzewane manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 witam. Jest moze ktos, kto objuczyl swoja x11 jakimis sakwami lub kuframi? Witam, przerabiałem ten temat w 2006r, chciałem kufry tylko boczne. Jedyne stelaże na boki jaie wtedy udało mi się znaleźć to Five Stars, myk z nimi jest taki,że przy zamówieniu nikt nie informuje o braku adapterów do mocowania przy uchwycie pasażera i trzeba je sobie dorobić, ponieważ oryginalnie tą funkcję spełnia stelaż pod kufer centralny. By niepsuć za bardzo lini moto skróciłem wysięgniki kierunkowskazów aby mieściły się w zarysie stelaży. Jak dotąd jestem zadowolony ...... za wyjątkiem miasta, przeciskanie w korkach mooocno ograniczone! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a98f437f4bdf010f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ab35cb43c67e89f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-bartosz Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 witam, ja z dodatków posiadam podgrzewane manetki OXFORD, i stelaż pod 3 kufry five stars (kupiony używany za 250zł) poprzednio miałem tylko stelaż na tylny kufer mocowany do uchwytu pasażera-mocowania takiego stanowczo nie polecam (urwał mi się raz na mazurach i raz zaraz przy wjeździe do naszych zachodnich sąsiadów ;] posiadam też przednią owiewkę z carbonu (zaadoptowana od moto guzzi v11 ) szukam miejsca gdzie by tu zamontować gniazdko zapalniczki 12v bo planuję podróż poślubną na chorwacje;] macie jakieś pomysły? kierownica odpada, osłony chłodnicy raczej też-za nisko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakmarc Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dzieki za odpowiedzi, czekam na wiecej:) Co do gniazda zapalniczki to przesylam link do allegro , tam jest zamontowane to wejscie w oslonie chlodnicy. http://moto.allegro.pl/item562897147_honda...per_okazja.html kylo dzieki za zdjecie, ladny sprzet:) - skad masz taka owiewke,bardzo fajnie wyglada. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeslaw Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam jestem świeżym posiadaczem x11. Podobnie jak większość zakochałem się w nim od pierwszego spojrzenia i spełniło się moje marzenie. Moto zostało sprowadzone z francji i mam pytanie jaki olej lejecie, bo niestety nie wiem jaki był lany wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jeden sezon na MOTUL 300v 4T 10w-40 Double Ester Factory Line, potem na Castrol Power 1 Racing 10W-50 i ponieważ poczułem różnicę na plus to tak już zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakmarc Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) Motul 5100. Jest ok, ale mysle nad sprobowaniem jakiegos Castrola, bo dobre rzeczy o nim slyszalem:) P.S Bardzo przydatne informacje o naszych sprzetach, polecam: http://www.hondax11.com/vbulletin/index.php Edytowane 11 Kwietnia 2009 przez szpakmarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi