Qler Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 poza tym jesli sie nie myle to byly tez w malej serii SHL gazeliGosciu pamietasz? byl taki temat na polmocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 Czolem! A to fakt, nie wiedzialem, ze Baron miala rozrusznik...A to, ze WSKi mialy zaglebienie na niego w silnikach to wiem. Juz nawet w 1975 :D. Wiem, bo mam takie wglebenie, a moj motor jest z `75. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 poza tym jesli sie nie myle to byly tez w malej serii SHL gazeliGosciu pamietasz? byl taki temat na polmociew koncu gazela miała taki sam silnik co WSK175 :D Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 To może zapodzialo sie gdzies jeszcze kilka sztuk tych rozruszników :D (fajnie by było) Mój kolega ma wersje eksportową WSK-i 175 na której nigdy nie jeździł (jeździł najpierw na motorynce a teraz na MZ 250) może ma coś takiego. Napewno ma gaźnik Bing (w niektórych eksportowych byly takie) bo sie pytałem już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 To może zapodzialo sie gdzies jeszcze kilka sztuk tych rozruszników :D (fajnie by było) Mój kolega ma wersje eksportową WSK-i 175 na której nigdy nie jeździł (jeździł najpierw na motorynce a teraz na MZ 250) może ma coś takiego. Napewno ma gaźnik Bing (w niektórych eksportowych byly takie) bo sie pytałem już. czym ten gaźnik sie róźni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Jeszcze go nie rozbierałem więc nie wiem ale wydaje mi sie że bez powodów go nie zmienili w wersji eksportowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi