czarny90 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Moja apka dziwnie przerywa powyzej 6000tys/min... nie wiem co moze byc przyczyna... jutro jade kupic nowa swiece ale nie wiem czy to zalatwi sprawe :) jesli ktos wie co moze byc nie tak prosilbym o pomoc... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 WitamA kiedy to się zaczęło? Napisz coś dokładniej. Taki kupiłeś? Może jest zablokowany? Poza tym sprawdź gaźnik, popatrz czy nigdzie lewego powietrza nie łapie, sprawdź kompresję itd.PozdrawiamBajko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny90 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 moja rs jest w pelni odblokowana... zamiast komory wylozonej nikasilem wstawiona mam tuleje żeliwna... niedawno padl mi zawor wydechowy... zostal wyjety i zamiast niego wstawiona jest zaslepka... niedawno byl regulowany gaznik(przed wstawieniem zaslepki)... mam nadzieje ze to tylko swieca... i tak musze kupic nowa bo nie bede dalej wiedzial co nie gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Mój brat miał aprilie to jemu tez tak przerywalo tylko powyzej 9 tys to dobrze kabel nie był wsuniety do fajki i przebijała iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixP Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ja tak mialem w ns 1 , zaloz oryginalny filtr jesli masz stozek i wyreguluj gaznik , powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ten zawór wydechowy w miejsce którego masz wstawioną zaślepkę do czegoś służył... Otwiera się on przy wyższych obrotach po to by odprowadzić więcej spalin, a jeśli masz zaślepkę to twoje moto poprostu dusi się nimi. Jak wyjmiesz tą zaślepkę to moto będzie słabo szło przy niskich obrotach ale za to przy wyższych nie będzie przerywało :) Sprawdź bo pewnie w tym tkii problem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny90 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ten zawór wydechowy w miejsce którego masz wstawioną zaślepkę do czegoś służył... Otwiera się on przy wyższych obrotach po to by odprowadzić więcej spalin, a jeśli masz zaślepkę to twoje moto poprostu dusi się nimi. Jak wyjmiesz tą zaślepkę to moto będzie słabo szło przy niskich obrotach ale za to przy wyższych nie będzie przerywało :crossy: Sprawdź bo pewnie w tym tkii problem. pozdrowczesniej tez przerywala... teraz po wstawieniu tej zaslepki troszke bardziej zaczela przerywac... pewnie masz racje tylko od tego zaworu oderwal mi sie taki maly bolec hehe i problem w tym ze to jest zrobione z jakiegos stopu ktory ciezko bedzie pospawac... moze znajde cos na wszystko majace allegro hehe... dzieki za rade pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Tak jak mowi kolek wyjmij calkowicie zaslepke i zawor jak masz uszkodzony. Moc na gorze bedzie taka sama jak byla. Sprawdz czy nie ubywa Ci plynu w chlodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 bez obrazy ale ludize too mają pomysły:) jak już ktoś przerabia zawór, czyli go wyciąga to musi byc zrobione dobrze!,, musi być tak zaślepione, lub zawór tak ustawiony, aby był w pozycji OPEN:) a nie Close:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Magaczewski Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To zmień mieszankę na ubogą w iglicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może jakby miał jeszcze te moto to by cię posłuchał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi