Skocz do zawartości

PRAGA - Wrzesień

vigaCMHQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No panowie chyba i ja sie zdecyduje ale jedna sparawa jak z plecaczkami jadą jakies kobitki........ czy to takie meskie spotkanie :D

Jak masz plecaczek to zabieraj :icon_twisted:

Kobitki pewnie będą jako plecaczki i nie tylko plecaczki :wink: ---> patrz nasz Devillek :)

PS..... ja jestem kontuzjowany ale nie ma takiej opcji żebym nie pojechał - musi się wygoić :)

Edytowane przez vigaCMHQ

Pol dek: jak tam jechałeś? Przez które przejście?

W tamtą stronę jechałem przez Kudowę, wracałem przez Jakuszyce.

Jak chcesz szczegółową trasę to postaram się jakąś mapkę opracować i zamieścić.

Acha, jedna uwaga, dojazd do Pekelnych Dolów możliwy tylko od wioski Velenice. Od strony Svitavy nie da rady przejechać bo jest remont mostku (no chyba że po tej kładce dla pieszych, ale nie testowałem :banghead: )

Dzieki Pol_dek, bedziemy wdzieczni za pomoc bo słyszałem ze nie tak łatwo tam trafić.

Do VigaCMHQ, wyjazd jest w piatek i do tego we wrześniu co oznacza, że niektórzy ,np. ja, muszą odstawić pociechy do szkoły, o czym to jakoś w sierpniu nie myślałem. może czas odprawy na 8:30 a start na 9:00?

Do wszystkich: proponuje zacząć sie odwoływać do wyznawanych mocy nadprzyrodzonych w sprawie pogody!!!!!!!

Do VigaCMHQ, wyjazd jest w piatek i do tego we wrześniu co oznacza, że niektórzy ,np. ja, muszą odstawić pociechy do szkoły, o czym to jakoś w sierpniu nie myślałem. może czas odprawy na 8:30 a start na 9:00?

OK - UWAGA - w związku ze szkołą zmianie ulega pkt 1:

1].

14.09

godz. 8:30 - 8:45 - zbiórka

Parking pod OBI - Aleja Krakowska, przy Okęciu

oraz poprawka do pkt.2:

2]

8:45-9:00 odprawa, wyjazd do Wrocławia

RESZTA bez zmian.

AKTUALNA LISTA:

- vigaCMHQ

- EARL

- Kubuś

- ruso

- KarolinaPink

- plooscva

- DeviLLny Diabełek raz

- abu

- wolkan

- trzykawki

- Robert

- J.Pastor

- Karmazynowy mściciel

- Magister

- Pol_dek

- Molin2007

- Autochton

Proszę dopisywać się - to już ostatni moment.

UWAGA:

Każdego z listy proszę o SMS-a potwierdzającego wyjazd w poniższej formie:

- nick z forum

- ilość osób

- miasto startu: /Warszawa lub Wrocław/

- nr telefonu.

mój telefon: 604 66 00 37

Edytowane przez vigaCMHQ

Witam.

Ja tu jestem trochę nowy, więc na wstępie się przywitam i jeśli można zaktualizuję listę. Generalnie pochodzę z prm'u, ale to chyba nie jest tu zabronione :bigrazz: . Wciągnięty zostałem przez Kubusia, którego również pozdrawiam. Korzystając z okazji, jeśli ktoś będzie jechał z Łodzi to proszę o kontakt w towarzystwie będzie fajniej.

AKTUALNA LISTA:

- vigaCMHQ

- EARL

- Kubuś

- ruso

- KarolinaPink

- plooscva

- DeviLLny Diabełek raz

- abu

- wolkan

- trzykawki

- Robert

- J.Pastor

- Karmazynowy mściciel

- Magister

- Pol_dek

- Molin2007

- Autochton

- Meri

Witam.

Ja tu jestem trochę nowy, więc na wstępie się przywitam i jeśli można zaktualizuję listę. Generalnie pochodzę z prm'u, ale to chyba nie jest tu zabronione :buttrock: .

Meri - witamy w grupie.

Gdzie dobijecie?? - we Wrocku, czy na trasie Warszawa - Wrocław???

>Meri - witamy w grupie.

Dzięki miło mi

>Gdzie dobijecie?? - we Wrocku, czy na trasie Warszawa - Wrocław???

Z tego, co ustaliliśmy z Kubusiem to we Wrocławiu mamy się stawić na zbiórkę. Natomiast moja droga z Kubusiem przetnie się gdzieś na trasie Warszawa - Wrocław

jeszcze ja + plecaczek - pisałem, że nie na 100%, ale szanse rosną i do poniedziałku dam znać SMS'em, ale będzie :) .

PS

c.d. spotkania koło MAKRO - to jest na bielanach. Czyli lecimy trasą Świdnica, Jelenia Góra, itd...

bo jakby co, to można ok 40 km pociągnąć A4 (czas) i odbić na strzegom, śwebodzice, itd - ale wtedy punkt zborny musi być we Wrocku, a nie na bielanach.

Szafir --> myślę, że nie ma sensy płacić za A4 skoro przelotowa predkośc "peletonu to 100-110 km/h. - a odcinek tej A4-ki krótki ;)

polecimy równolegle do niej i pozwiedzamy troche :) tamtejszych wiosek ;)

Co do punktu zbornego to dlatego wybrałem MAKRO bo wiem że jest przy trasie i ma spory parking i pewnie coś bedzie można wszamać. ;) - a dla ludzi dołączających do nas we Wrocku jadacych z Polski - nie trudny do znalezienia.

Jak masz lepszą propozycję - wal śmiało. Tylko to musi być bardzo charakterystyczny i łatwy w dojeździe ze wszystkich stron punkt.

pozdrawiam i mam nadzieje że dopiszesz się do listy - czekam na SMS-ka

viga A4 jest za friko (jak na razie).

Ja proponuję jechać A4 i później wjechać na "5" na Strzegom, w Bolkowie wjechać na "3" na Jelenią Górę i dalej na Jakuszyce.

Miejsce zbiórki wydaje mi się, że jest dobre, i wszamać coś można, jakiś MCDonald tam jest. Łatwo stamtąd trafić na autostradę