k_u_b_a Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 poprosimy Niunię, to załatwi bilety na jakąś arię.... :bigrazz: :icon_mrgreen: myślę ze solistki będą "śpiewać" conajmniej po całej skali :clap: Tylko na Litość Boską nie wlecz sie już tak, jak w drodze do Wilna!! :icon_mrgreen: ja się nie wlokłem, ja się delektowałem podróżą.....poza tym miałem cały wór kanapek i jadłem po drodze :biggrin: (...) Koncert nocą.. Muzyka, światło, normalnie orgia dla duszy :bigrazz:no widzisz Klaudiusz.....moze to nie Opera pod Meduzą ale......ta orgia....Ty wolisz argie, tzn arie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 z dziką rozkoszą się dołączę - dopiero zaczynam latanie na 2oo, ale mam nadzieje że to nie problem :bigrazz:Popytam tu i tam o znośne noclegi i inne takie Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Popytam tu i tam o znośne noclegi i inne takie pytaj ale nie zapomnij że musimy pomieścić około 30 osób i jakiś parking na motongi ze stróżem.... UPDATE LISTY: - vigaCMHQ- EARL- Kubuś- ruso- KarolinaPink- plooscva- DeviLLny Diabełek raz- abu--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 pytaj ale nie zapomnij że musimy pomieścić około 30 osób i jakiś parking na motongi ze stróżem.... Spoko, biore to na siebie :) Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Mam propozycje co do noclegu w Polsce, zamiast we Wrocławiu może w Kletnie? Miejsc tam od groma a i jakąś Imprezke w Biker's Choice u Łysego można zoorganizować ;) Potem na Kudowe Zdrój i do Pragi................................kurde, strasznie blisko :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A nie ciekawiej skończyć pierwszą nockę w Piekielnych Dołach kochani?Nocleg za darmo w jaskiniach wraz ze swoimi sprzętami i po piwo można motocykielem pod bar zajechać :icon_rolleyes:Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Oczywiście dołączam do peletonu, choć w drodze powrotnej zaszyje się gdzieś w tatrach na tydzień. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 UPDATE LISTY: - vigaCMHQ- EARL- Kubuś- ruso- KarolinaPink- plooscva- DeviLLny Diabełek raz- abu- wolkan-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jadę, ale z drugiej strony.... Znaczy się wracając z Bałkanów zajadę do Pragi i wrócę z WAMI!!!Ekipa popołudniowa musi być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja i mój KTM chcemy jechać ale nie wiem jak usłyszą to moje biedne 4 litery 800km na raz(Olsztyn - Wrocław) to troche za duzo jak na nie, poza tym nie wiem jak u mnie z dolarami bedzie(biedny student) P.S znacie jakies tanie hoteliki w warszawie? bo jezeli uprosze moją d*** żeby łaskawie zabrała sie z reszta ciała to tylko z miedzy lądowaniem w Wawie. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 P.S znacie jakies tanie hoteliki w warszawie? bo jezeli uprosze moją d*** żeby łaskawie zabrała sie z reszta ciała to tylko z miedzy lądowaniem w Wawie. :) tu coś niedrogiego powinieneś znaleźć.Lepiej rezerwuj już teraz...... http://emeteor.pl/schroniska/schroniska_warszawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dacor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam A staruszków zabieracie ??? Co do noclegów we Wrocławiu to mogę sie porozglądać sam pracuje w Hotelu w centrum ale troszkę drogo może być bo za dwójkę ok 110 zł ale do runku 2 min i miejsce do zaparkowania maszyn też jest . Pozdrawiam Dacor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam A staruszków zabieracie ??? Co do noclegów we Wrocławiu to mogę sie porozglądać sam pracuje w Hotelu w centrum ale troszkę drogo może być bo za dwójkę ok 110 zł ale do runku 2 min i miejsce do zaparkowania maszyn też jest .Pozdrawiam Dacor hehe - my to same staruszki :P A nie wynegocjujesz jakiejś zniżki dla kilkunastu motocyklistów???Jeśli nie to szukaj czegoś innego na noz z piątku na sobotę. PS - rozumiem, że mam Cię dopisać do listy......??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 hehe - my to same staruszki :banghead: Jeśli nie to szukaj czegoś innego na noz z piątku na sobotę. Ja Ci dam samych staruszków!!! :banghead: Może i starzy, ale całkiem jarzy :icon_mrgreen: A co do noclegu... może jakiś plener? A tak a prop - może przez Kraków? Tu się spanko jakieś wytrzaśnie :banghead: Buziaczki :*DeViLLeK :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Plan jest ustalony - Warszawa - Wrocław - Praga. Nie mieszajmy już tego bo ludzie się pogubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi