zakret2 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witam ostatnio wybralem sie na mala przejazdzke moja rs50 i ku mojemu zdziwieniu po przejechaniu 150 km skaczyla sie benzyna a w miescie spokojnie robie 200km zanim przelacze na rezerwe na trasie jechalem tak samo jak w miescie czyli 80km/h czym to moze byc spowodowane ? silnik mam po remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 zakret2 napisał: na trasie jechalem tak samo jak w miescie czyli 80km/h hehe, dobre :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 no więc tak... po mieście śmigasz na pewno wolniej i jeśli nie latasz dynamicznie ciagle mieszając biegami to moto nie będzie palić dużo bo się "kulasz tylko"nie wiem ile Ci poleci ten bzyk na maksa ale przypuszczam, że te "80" w trasie to spore obroty silnika powinny być (jakieś 7tys. rpm ? czy więcej? ) jeśli tak to powiedzmy, że normalne jest większe spalanie jeśli jeździ się blisko prędkości max.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 rs 7 tyś?:) on zaczyna dopiero ciągnąć od tych obrotów:) pryz tej predkości stawiam ze ma około 10tyś:) miałem też minarelke to kreci wysoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a moze to byc spowodowane tym ze mialem zalozona inna dysze w gazniku bo dzisiaj kupilem i zalozylem mniejsza przedtem mialem dysze z nr 70 a teraz mam 65 i na ssaniu dluzej chodzi niz wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi