nowak Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 trzymam za Ciebie kciuki :] w sobote jest wypad na tor do lublina, warto pojechac pocwiczyc , potrenowac, a sprzet masz do tego idealny :bigrazz: troche szkoda ze krzywa rama, prostowane lagi i naklejki nieoryginalne ale ujdzie w tlumie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 bardzo ladny sprzettak jak ktos wspomnial opone z przodu masz lysa to ja wymien bo mozna niezla glebe zaliczycszerokiej drogiile dales za moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 super sprzęcik, tylko ostrożnie z manetką :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ile kosztuje w miare nowszy rocznik R1 ? :icon_razz: wie ktos ? :banghead: Allegro.pl tam masz wszystkie roczniki i oczywiscie ceny. A jesli chodzi o moto to naprawde jest zaje***te :buttrock: i zeby dlugo sluzylo. Pozdro.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 piekna maszyna...i jak widac mozna miec na poczatek R1 i sie nie zabic po kilka tygodniach :banghead: Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badstuff Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Dzieki za opinie chlopaki :icon_razz: Co do przebiegu to jest oryginalny, chyba ze bardzo sie wlasciciel postaral z podrobieniem ksiazki serwisowej i ugadaniem serwisu :) Kupilem ja od pierwszego wlasciciela. Na tor jeszcze nie moge jechac, bo nie chce ryzykowac jazdy bez prawka tak daleko, jeszcze czekam ok tyg na odbior :buttrock: Ale nastepnym razem jesli i praca pozwoli bardzo chetnie sie wybiore!! Narazie przelatalem ok 800 km i nie mam zadnych problemow, no moze jeden, ze stawia na kolo a jeszcze tego sie boje :banghead:A gdyby ktos chcial zerknac na wiecej fotek, to zapraszam tu:http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/YZF-R1/12786 Edytowane 31 Lipca 2007 przez badstuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 hey badstuff wyslalem Ci prywatna wiadomosc , odpisz jak mozesz :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 To zastanawiające że w POlsce gdzie warunków do jazdy sportami nie ma większość ludzi kupuje sporty,... w sumie sam przez to przechodziłem... i to 3 razy... ale w końcu opamiętałem się i kupiłem coś na nasze warunki drogowe... No chociaż gdybym mieszka łw Poznaniu...napewno jeździłbym sportem (tor pod ręką) w Bieszczadach też jest gdzie pojeździć.... pojeździłem kilka sezonów sportowymi motocyklami i raz że nie ma gdzie dobrze powinklować (wypady na tor do Poznania drogie i czasochłonne aczkolwiek nic nie da takiej frajdy jak tor) dwa na większości dróg powiatowych czy gminnych w POlsce nie da się pojechać sportem więcej niż 60 km/h no i przyjemności z takiej jazdy nie ma żadnej,,...wręcz przeciwnie... ma się wrażenie że zaraz poodpadają nam plastiki... tak więc jesteśmy bardzo ograniczeni jesli chodzi o wybór trasy.. Osobiście sercem jestem za sportowymi motocyklami i takimi chciałbym jeździć, ale w naszych realiach drogowych trzeba naprawdę wiele poświęcenia żeby latać sportem... teraz tam gdzie swoją cbr jechałem góra 60 km/h (szybaza jazda groziła rozsypaniem sie motocykla albo wypadnięciu wszystkich plomb z zębów) KLV łem lecę 120 i mam banan na gębie... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badstuff Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Jak juz wpsomniales kazdy musi swoj etap w zyciu przejsc. Ja od zawsze mialem zajawke na sporta i zrealizowalem wreszcie marzenie. I tak szczerze Ci powiem ze narazie nie odczuwam jakis skotkow ubocznych, a jezdze sporo po miescie. Jedynie skutkiem ubocznym jest dla mnie to przebieranie sie non stop z ciuchow motocyklowyc na normalne :crossy: Nie wiem, moze nie odczulem tego zjawiska o ktorym piszesz, bo nie jezdzielm innymi motorami, ale nawet pod wzgledem twardosci jakos nie jest zle, moze dlatego ze przesiadlem sie z samochodu ktory mial gwint KW i byl ekstremalnie twardy :icon_twisted: P.S. A gdzie sie zglasza te fotki ?? Edytowane 31 Lipca 2007 przez badstuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) tutaj http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...007-t77816.html cabaniero ja kombinuje co by tu zrobic zeby w Warszawie zbudowac tor :> wszystko juz zaplanowalem od rozpoczecia inwestycji powstrzymuje mnie tylko brak 20milionow zl ;) narazie gram w totka, jak bede mial z polowe kasy to napewno inwestor sie znajdzie :> Edytowane 31 Lipca 2007 przez nameless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 hey nameless to moze zrobisz cos takiego jak ponizej tylko niech zrobia odrazu w Olsztynie :icon_mrgreen: http://www.habitat.pl/domek.aspx?noban=1 40milionow głosów i mamy 2 tory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Gratululacje :clap: sprzet wygladam naprawde zajebiscie ;) Szerokiej drogi i gumowych drzew (tym bardziej ze to pierwszemoto :bigrazz: )P.S. A gdzie sie zglasza te fotki ??W dziale "przy piwie". Na lipiec kwalifikacje zamkniete ale sledz uwaznie forum to na edycje sierpniowa sie zalalpiesz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 zeby se pojezdzic na takim torze i poszalec to trzeba placic kase za wstep ? i ile tkaie cos kosztuje ? i mozna tam tankowac ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Badstuff ty chodziles do jakiejs szkoly fotograficznej, bo zajefajne fotki szczelasz :) Pozdro.Paweł Edytowane 31 Lipca 2007 przez Paczakuti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badstuff Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie...to jest moje hobby, foto oczywiscie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi