JOAŚKA Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 eee tam pogoda , jak Joaśka znajdzie czes to napewno zapoda infot o pogodynce. pzdr WITASKI!!! Oczywiście ,że napiszę jaka jest pogoda przed Waszym przyjazdem :icon_biggrin: Jutro i w niedzielę czyli 1 i 2 sierpnia 2009r. również macie Tor do dyspozycji. Wszystkie terminy BEZ ZAPISÓW!!!! Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Kto leci jutro albo w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 WITASKI! Niebo bezchmurne,świeci słońce i jest milusio na dworku. Siadać na sprzęty i przyjeżdżać do Lublina. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja lece jutro, mozemy liczyc na takie info pogodowe ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 9 melduję sie z ekipą :bigrazz: Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja też postaram się być 9 tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 koledzy a czy środowe wjazdy na tor są cały czas aktualne??? można sobie bezproblemowo przyjachac i posmigac??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 czy ktos 8 albo 9 leci z Wawy i ma miejsce na przyczepce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja z przyczepą, ale nie z Wawy... Co do przyczepy to jednak zupełnie inny komfort, latania w porównaniu do tego kiedy przyjeżdża się na tor na kołach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Czy najblizsza sobota 8go jest nadal aktualna? Jak tak to jestem! Kto leci na moto z Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 czy ktos 8 albo 9 leci z Wawy i ma miejsce na przyczepce? Emil masz gablote z hakiem? Moze wynajmiemy przyczepke albo jakiegos busa? Mam ten sam problem co ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) CZEŚĆ!!!! Terminy 8 i 9 sierpnia 2009r. są AKTUALNE!!! Joaśka GODZINY LATANIA NA TORZE: 10.00 - 15.00. Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Od której godziny można jutro wpadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryśko Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 CZEŚĆ!!!! Terminy 8 i 9 sierpnia 2009r. są AKTUALNE!!! Joaśka GODZINY LATANIA NA TORZE: 10.00 - 15.00. Dziękujemy Joasiu! Do zobaczenia na torze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Emil masz gablote z hakiem? Moze wynajmiemy przyczepke albo jakiegos busa? Mam ten sam problem co ty. bardzo smieszne, jak bym mial samochod z hakiem to przyczepke mozna od reki wypozyczyc wszedzie (z reszta wtedy bym najprawdopodobniej sobie zanabyl swoja i sie nie chrzanil z oddawaniem w jakis nieludzkich godzinach rano ;) ) Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi