gradozx6 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Pisalem do Ciebie Carlos na gadu ale nie odpisujesz:-) Wiec moze tutaj napiszemy gdyby ktos jeszcze lecial z warszawy...!! Moze godz 9:00- Mc w Jankach? Szybka faja i odjazd:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 wstępnie Radom, piątek 29.05 w godz 17-21, wstępnie dlatego, że może wtedy mieć trening sekcja super moto, ale tego dowiem się w przyszłym tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Cześć! Kolejne zarezerwowane terminy do śmigania na Torze to: 13 czerwca 2009r. 14 czerwca 2009r. 27 czerwca 2009r. godziny: 10.00 - 15.00. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Joasiu, rozumiem że w/w terminy są pewne i jeśli miałoby się coś zmienić (co nie może mieć miejsca, bo już się napaliłem :icon_exclaim: ), to na pewno dasz wcześniej znać? Panowie i Panie, jeśli chodzi o tor w Radomiu to proponuję założyć nowy temat, bo burdel się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Panowie i Panie, jeśli chodzi o tor w Radomiu to proponuję założyć nowy temat, bo burdel się robi... też to proponowalem, ale każdy tutaj zaglada :D ale ok zakładam nowy temat Edytowane 20 Maja 2009 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 też to proponowalem, ale każdy tutaj zaglada :D ale ok zakładam nowy temat daj od razu linka bo nie widze jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafax Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Prosze: http://forum.motocyklistow.pl/Tor-Radom-t116318.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 witam!!! koledzy z racji tego że do lublina mam 300 km to jak sie tam ma wasz tor, bo podobno nie ma na niego wstepu??? a chcielibysmy sie z kolegami tam wybrać, za wskazówki będe wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulok2405 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Joasiu, rozumiem że w/w terminy są pewne i jeśli miałoby się coś zmienić (co nie może mieć miejsca, bo już się napaliłem :icon_exclaim: ), to na pewno dasz wcześniej znać? Panowie i Panie, jeśli chodzi o tor w Radomiu to proponuję założyć nowy temat, bo burdel się robi... rozumiem ze to lbn? jak się uda to bede 1 raz jakie są opłaty dla "świerzaków"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 tyle samo co dla wszystkich, czyli 50zł też sie napaliłem, pogoda musi być! Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulok2405 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Rozumiem ze chce jechac to jade nigdzie się nie trzeba zapisywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryśko Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Rozumiem ze chce jechac to jade nigdzie się nie trzeba zapisywac? Nie trzeba się nigdzie zapisywać! Przyjeżdżasz na miejsce i łoisz wszystkich po kolei nie robiąc przy tym nikomu krzywdy. No i za pierwszym razem jak latasz to nie staraj się za wszelką cenę nie dać się wyprzedzić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No kurde mi już też gul chodzi, bo jeszcze w tym sezonie na torze nie byłem.... jeszcze 10 dni, zaczynam odliczać .... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulok2405 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Panowie a jak to jest bo macie ustalone jakieś terminy 13,14,27.Na innym forum czytałem ze w każdą środe można tylko ze trzeba się zapisać.? nie mam zamiaru nie dawać się wyprzedzić chcę poprostu poćwiczyć winkle :) Edytowane 3 Czerwca 2009 przez ulok2405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Panowie a jak to jest bo macie ustalone jakieś terminy 13,14,27.Na innym forum czytałem ze w każdą środe można tylko ze trzeba się zapisać.? nie mam zamiaru nie dawać się wyprzedzić chcę poprostu poćwiczyć winkle :) Musiałbyś zapisać się do motoseksji AutoMobil Klubu Lubelskiego. Wpisowe coś ponad 3dychy, składka roczna ok.100 i 10zł za każdy wjazd na Tor. Przynajmniej dopóki jej nie rozwiążą. Zresztą poczytaj i wyciągnij wnioski sam: http://www.lublin.riders.pl/forum/viewforu...0100f5735f715cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Joasiu, rozumiem że w/w terminy są pewne i jeśli miałoby się coś zmienić (co nie może mieć miejsca, bo już się napaliłem :icon_exclaim: ), to na pewno dasz wcześniej znać? jazda w tych dniach aktualna? bo im dłużej czekamy tym gorzej rozwija się sytuacja :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi