rommi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 To co, jakaś lista na 21.09?Czy jak kto chce? Pogoda będzie to i ja się zjawię na Lublinenringu :icon_razz: + pare moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) tradycyjnie ankieta na doodle :crossy:http://www.doodle.ch/qxc5efnbsyh98b3k prosze nie dopisywac w watku JADEGDZIE MOZNA SIE ZAPISAC?CZY JESZCZE MOGE JECHAC? od tego jest ankieta bo:1. fajnie, tez jedziemy :eek:2. mozna w ankiecie sie dopisac, ale nie trzeba, jest to tylko orientacyjnie, ile bedzie osob3. mozna, jesli jest wiecej niz 30 osob, moze byc problem, ale raczej i tak kazdy pojezdzi Edytowane 9 Września 2008 przez suszi Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jak dobrze ze w pore tu zajrzalem :biggrin:. Tez bede Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja sie wstepnie pisze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 ostatnio jak bylem to taka impreza kosztowala 50 zl. zmienilo sie cos czy jest po staremu? bede chcial wpasc z paroma kolegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 ostatnio jak bylem to taka impreza kosztowala 50 zl. zmienilo sie cos czy jest po staremu? bede chcial wpasc z paroma kolegami.gdyby coś się miało zmienić, to na pewno JOAŚKA by nas poinformowała :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Czy jest szansa na smiganie w październiku? Niestety 21.09 nie bede mogl byc bo wyjezdzam na wyjazd studencki. Tyle razy juz chcialem sie wybrac i nie moglem;/ gdyby ktos cos wiedzial na temat pazdziernikowego latania na torze prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Hej Chętnie się dołączę do jakiejś grupy lub innego samotnego jeźdźca. Zawsze to jakoś lepiej się jedzie, a poza tym jak ostatnio byłem w Lublinie to trafiłem na tor tylko dlatego, że spotkałem na trasie motocyklistę z nawigacją i pojechałem za nim :) Możemy się ustawić na stacji przed skrętem na Lublin lub w innym miejscu. Dajcie znać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zawsze to jakoś lepiej się jedzie, a poza tym jak ostatnio byłem w Lublinie to trafiłem na tor tylko dlatego, że spotkałem na trasie motocyklistę z nawigacją i pojechałem za nim :buttrock: pozdro Dojazd jest prosty: Po wjezdzie do Lublina jedziesz caly czas prosto, az do ronda, tam skrecasz w pierwszy zjazd- mijasz po prawej stronie stacje Statoil - na trzecich swiatlach skrecasz w lewo i caly czas glowna droga (znaki drogowe prowadza na miejscowosc Bychawa) lecisz az do ul. Zemborzyckiej, tam skrecasz w Zemobrzycka w prawo i po jakis 300-500 m po prawej stronie masz wjazd na tor.pzdrAntoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Czy jest szansa na smiganie w październiku? Niestety 21.09 nie bede mogl byc bo wyjezdzam na wyjazd studencki. Tyle razy juz chcialem sie wybrac i nie moglem;/ gdyby ktos cos wiedzial na temat pazdziernikowego latania na torze prosze o info.październikowe latanie po torze :buttrock: ...ja się tam się nie znam, ale wydaje mi się że śmiganie po torze w temp. poniżej 15'C nie ma bardzo sensu :buttrock: Hej Chętnie się dołączę do jakiejś grupy lub innego samotnego jeźdźca. Zawsze to jakoś lepiej się jedzie, a poza tym jak ostatnio byłem w Lublinie to trafiłem na tor tylko dlatego, że spotkałem na trasie motocyklistę z nawigacją i pojechałem za nim :biggrin: Możemy się ustawić na stacji przed skrętem na Lublin lub w innym miejscu. Dajcie znać. pozdrotrzeba kierować się na Przemyśl / Biłgoraj i po drodze będzie ulica Zeborzycka zerknij na mapę http://mapy.google.pl/maps w miejsce docelowe wpisz sobie Tor kartingowy Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Pisze sie na niedzielne latanie :) pogoda tez ma dopisac :icon_mrgreen: ps. Norbik motocykl i Ty juz gotowi po ostatnich przygodach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Pisze sie na niedzielne latanie :) pogoda tez ma dopisac :bigrazz: ps. Norbik motocykl i Ty juz gotowi po ostatnich przygodach :bigrazz: ja jestem cały czas gotowy :biggrin: a przygody? oby tylko takie były heheh Pytanie jaka będzie pogoda na weeku?? :icon_mrgreen: PS. Moto jeszcze nie gotowe, ale coś wykombinuje...okazuje się, że ten stop aluminium (duraluminium??) nie chce "się" spawać :evil: podzwonię jeszcze tu i tam... ew. dorobię coś, jak do tego czasu nie kupie używki :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 mam takie pytanko...szukalem na forum i nic nie znalazlem o wypadach na tor bilgoraj. moze warto bylo by to ruszyc. przeciez nie chodzi tyko o to zeby sie nauczyc jednego toru na pamiec tylko zeby wszedzie sprobowac swoich sil. z tego co wiem to w kielcach jest tez maly tor. a wiecie moze o jakichs torach na slowacji blisko naszej granicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 mam takie pytanko...szukalem na forum i nic nie znalazlem o wypadach na tor bilgoraj. moze warto bylo by to ruszyc. przeciez nie chodzi tyko o to zeby sie nauczyc jednego toru na pamiec tylko zeby wszedzie sprobowac swoich sil. z tego co wiem to w kielcach jest tez maly tor. a wiecie moze o jakichs torach na slowacji blisko naszej granicy? :biggrin: Kolego szanowny powiem tak ze chiba musisz sprawić sobie okulary i czy wszystko widzisz albo lubisz mieć podane pod nosek ale to żarty tu masz wszystko na temat Twego pytania ...szukaj a znajdziesz... :buttrock: :) :wink: :lalag: http://forum.motocyklistow.pl/Autodrom-bil...ak-t104614.html :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam,czy jest jakaś szansa na tą niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi