PeKaWu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mozna sie jeszcze podlaczyc pod Wasza grupe na 29 czerwca? Prawdopodobnie bede mial czas w niedziele i chetnie wykorzystalbym go na smiganie po torze :) pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mozna sie jeszcze podlaczyc pod Wasza grupe na 29 czerwca? Prawdopodobnie bede mial czas w niedziele i chetnie wykorzystalbym go na smiganie po torze :icon_mrgreen: Wbijaj :icon_mrgreen: BTW: gratuluje nowego moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wbijaj :icon_mrgreen: BTW: gratuluje nowego moto :icon_razz: No dzieki :biggrin: Mialem plan zeby posmigac GSem do konca tego sezonu ale padly w nim hamulce akurat na kilka dni przed tym, jak mialem zamiar wybrac sie do Lublina w kwietniu no i pomyslalem ze potrzebuje czegos w lepszym stanie :biggrin: Teraz mam nadzieje uda sie pojechac, posmigac i wrocic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 wpisz sie w ankiete :flesje:, strona wczesniej link... drugie pytanie - co byscie powiedzieli pojechac w sobote wieczorem, mala impreza w domkach, wyspani i wypoczeci od razu o 10 w niedziele na miejscu :buttrock: Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) wpisz sie w ankiete :flesje:, strona wczesniej link... drugie pytanie - co byscie powiedzieli pojechac w sobote wieczorem, mala impreza w domkach, wyspani i wypoczeci od razu o 10 w niedziele na miejscu :buttrock: (da sie usuwac takie Zduplikowane posty ?????????) Edytowane 23 Czerwca 2008 przez suszi Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Stosując się do wypowiedzi Cabaniero..... Jeśli chodzi o układ i budowę moto stricte enduro turystyczne, to w pełni się zgadzam. Sama miałam okazję polatać na torze i między innymi na swoim XF-ie 650 Freewind i jakbyś nie przerzucał ciała, a chcąc uzyskać jakieś osiągi, to w tym rodzaju motocykli nie ma bata, żeby nie przytrzeć podnóżków. Ciężko jest również ułożyć nogę w taki sposób, żeby nie przytrzeć slider'ów na bucie.Jeśli ktoś ma wątpliwości, a chciałby się dokształcić w temacie jazdy i zrozumieć niektóre niejasności to polecam przeczytanie książki Keith'a Code'a "A Twist of the wrist" Edytowane 23 Czerwca 2008 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 no ja nie przerzucam ciala, tzn nie jezdze dupa po siodelku na lewo i prawo ostatnio zrobilem 140kmh na winklach na trasie torunskiej na luzaku motocykl mam prawie pionowo jak mi sie ktos da przejechac to zaklad ze nie przytre podnozkiem :buttrock: ???? Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Trasa a tor z ciasnymi i ciaśniuteńkimi winklami to dwie różne sprawy. Przy składaniu w zakręt przecież to nie motocykl ma być wyznacznikiem toru jazdy, tylko Ty sam! Motocykl jest tylko Twoim narzędziem a liczy się balans Twojego ciała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 proponuje przeniesc to w nowy watek bo nie dotyczy lublinadla mnei szybki dlugi winkiel a maly wolny to to samo pozycja taka sama, tylko sily inne i szybkosc inna Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 WITAM!Tor macie zarezerwowany na 29 czerwca 2008r. od godz.9.00 do godz. 14.00 Bawcie się dobrze :) Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 WITAM!Tor macie zarezerwowany na 29 czerwca 2008r. od godz.9.00 do godz. 14.00 Bawcie się dobrze :) Pozdrawiam --- Joaśka Dzieki serdeczne :( Tylko kurde jak na wstane na 6 w niedziele ? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Gdzie miejsce zbiórki ? ja podejrzewam ze bede sam lecial bo ciezko mi okreslic o ktorej to bedzie :biggrin: Ale mam 3 pytania. -Jak jest z kosztami? Zrzucamy sie na miejscu czy przelac komus pieniadze?-Jakie sa koszty?-Czy ktos sprawdza ubior przed wjazdem? Znaczy sie czy texy moga byc? :icon_eek: pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ja podejrzewam ze bede sam lecial bo ciezko mi okreslic o ktorej to bedzie :) Ale mam 3 pytania. -Jak jest z kosztami? Zrzucamy sie na miejscu czy przelac komus pieniadze?-Jakie sa koszty?-Czy ktos sprawdza ubior przed wjazdem? Znaczy sie czy texy moga byc? :) pozdrawiamPiotrek Ad 1. Na miejscuAd 2. Zazwyczaj 50-60 zl od lebkaAd 3. Nope, wjazd w czym chcesz na wlasna odpowiedzialnosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Hej tu macie link do skanów z teorii winklowania o których była dyskusja wyżej... wcześniej tłumaczyłem być może trochę nie jasno, coś pominąłem nie powiedziałem o kwestii wpływu pozycji motocyklisty na działanie zwieszenia... a to kluczowa sprawa...... ale o tym teraz możecie sobie poczytać .. ( artykuł zaczyna sie od 15go zdjęcia licząc od lewej z góry..a kończy się na fotce nr 5 licząc od lewej z góry) miłej lektury. http://www.bikepics.com/members/piorekc/p1/ Pozdro. Edytowane 24 Czerwca 2008 przez cabaniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) A powiedzcie mi, jak mi sie uda to moge poprostu dojechac czy juz teraz mam sie deklarowac :icon_razz: :buttrock: ?? Pozdro 125 :biggrin: Edytowane 24 Czerwca 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi