turtel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No to jak z tym lataniem latamy 24 czy latamy 25???? pzdrJa liczę na to, że będzie można latać i 24 i 25 :icon_mrgreen: Trzeba dokładnie przetestować nowe moto w warunkach bojowych :buttrock:Nie wiem czy będzie tym razem jakaś lista robiona, jeśli tak to : 1. turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrus Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Hej W sumie to tor rezerwowalismy na 24 i 25. Ale jak widac, jakas dziwna cisza w temacie zapadla. Plan byl taki, coby 24 polatac, potem zrobic grila i jakies piwko, przespac sie i 25 znowu polatac - ale cos chetnych nie widac. W kazym razie, jesli ktos moze jakies konkretne namiary podac na te domki co MYCIOR o nich wspominal, to ja bym sie na pelny wypad pisal. Jesli ze spaniem bedzie klopot, to pewnie wpadne 24, polatam i sie zawine. Ale fajnie byloby sie jakos bardziej zintegrowac i polatac 2 dni, a w miedzyczasie przy grillu posiedziec :icon_biggrin: PozdroPiotrus Edytowane 15 Maja 2008 przez Piotrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ja tez jestem ZA i reflektuje tez na 2 dni ,oczywiscie jak bedzie ekipa bo w 4 osoby ciezko bedzi eogarnac tor i domki :) Trzeba by konkretnie sie ogarnąc, kto lata i kto zostaje na gryla, i na nocke - zeby pozniej nie było znowu akcji, ze bedize 30 ludzi i niby wszyscy z grilem ,a pozniej na grila zostanie 5 osób. Noi co z tym spaniem ,czy nad zalewem (grill i spanie) czy u Joaski ( bo wspominała ze ma warunki). Czy jakieś namioty ,czy domki. Tak wogole to zostało 8 dni wiec sznse ogarniecia wszystkiego konkretnie sam male, aczkolwiek jest to do zrobienia. pzdr PS Piotruś mam twoj zadatek jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Nie ma takiej opcji. Za długo czekałem na ten wypad :) . 2.Cender Ja lecę i pewnie kolegę zabiorę ;) . Nie wiem, czy tak beznadziejnie było że teraz cisza? :biggrin: Lecimy obowiązkowo panowie i bez wykrętów.Znane są jakieś konkrety? gdzię się spotykamy, skąd lecimy, w jakich godzinach mamy tor itd. Jak na ognisko to rozumiem każdy żarcie załatwia, popitę i możemy balować, coś tam będzie do zrobienia nie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja 24 wpadam z 2 kolegami więc +3 :icon_mrgreen: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 5.MYCIOR6.pAq Jak na ognisko to rozumiem każdy żarcie załatwia, popitę i możemy balować: no narazie jeszcze sponorów nie ma wiec sami ogarniamy temat. pzdr Pozostałe terminy są już zajęte. 2. W maju ---- 24 i 25 maja 2008r. --- godz. 10.00 -- 15.00 Pozostałe terminy zajęte.Jeśli chodzi o odpłatność to Prezes chce mieć z Waszej wizyty na Torze min. 1.000zł[/b] za czas jaki sobie ustalicie. POZDRAWIAM --- Joaśka :icon_mrgreen: :) Tak dla przypomnienia.Noi teraz trzeba by tego kolezke przycisnąc ,ze mamy ustalone 1 tys zł,a nie ile wlezie dawać po kolei. Lepeiej tez zbey wiekszac była przed 10 a nie zjezdzali sie do 11. JAk wszyscy beda przed 10 to wtedy sie podzieli 1 tys zł i muzyka gra. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 na prozbe kolegi nie zalogowanego na 4um niedziela7..Antoni18.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 WITAM!Ponieważ poprzednim razem Prezes zapomniał poinformować Gościa na Torze o formie opłaty za latanie dlatego w dniach 24 i 25 maja 2008r. koszt wjazdu to 50 zł od osoby . Ten sam Pan będzie pobierał opłaty.Co do rezerwacji domków- decydujcie bo będzie za późno i nie znajdzie się wolne miejsce. Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_kasica Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam jest jakaś lista chętnych, pytam bo nie wiem czy są jeszce jekieś wolne miejsca na 24/06(sobota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 na prozbe kolegi nie zalogowanego na 4um niedziela7..Antoni18.. Witam jest jakaś lista chętnych, pytam bo nie wiem czy są jeszce jekieś wolne miejsca na 24/06(sobota) skonczyło sie na 18 - teoretycznie :D Czyli miejsca patrząc na poprzednie latanko to miejsca jeszcze duuuzo pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ja wpadam + 4 maszyny na ..... no właśnie, jednodniowe latanie jest na 24 czy 25 maja??Po wracamy do wawy bo to blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 No niestety ja odpadłem, opuszczam naszą matkę Polskę na tydzień i akurat wracam 25 go wieczorem. Szkoda :) Bezpiecznego latania i milej integracji bez bólu głowy na drugi dzień :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ja latam w niedziele to tea mnie dopiszcie I jesscze 6 maszyn. Niedziela bedzie komplecik gwarantuje . Napszcie blizej terminu co I jak. Foks latasz w niedziele I sie nie wykrecaj ps biore kamere wiec z baku + toru w przerwie nakrece jakis film dla potomnych. Przydalby sie jeszcze dobry fotograf :buttrock: Pis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Jak coś to i ja się piszę, prawdopodobnie podczepię się pod Turtlową ekipę :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 To niech ktoś jeszcze napisze bliżej soboty gdzie i o której się umawiamy aby razem polecieć :bigrazz: . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi