witam1 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 hej, chcialem tylko podziekowac za zdecia, sa po prostu super :bigrazz: Jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 hej chlopaki, nie moglem z Wami jechac, walczylem z mgr i dodatkowo w sobote 6ego musialem byc w pracy, ale od dzis mozecie do mnie mowic magistrze inzynierze nowak :icon_mrgreen: nast sezon to juz raczej Poznan, ale bardzo chetnie wpadne do LBL na jakis wyjazd. w tym sezonie to juz chyba jest pozamiatane, w niedziele w ciagu dnia wyskoczylem na chwile na moto i bylo.... zajebiscie przyjemnie ale po 30minutach nie dalem rady juz jezdzic z zimna. Dzis wieczorem bylem tylko na 10min i ... czas juz chyba zimowac. PS: Nulka , masz jeszcze jakies fotki z drugiego sierpniowego wyjazdu??? chodzi mi o ten pracy winkielek blisko parku maszyn :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No to pogratulować tych trzech literek :crossy:Teraz możesz się doktoryzować z teorii winkielków na torze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 hej chlopaki, nie moglem z Wami jechac, walczylem z mgr i dodatkowo w sobote 6ego musialem byc w pracy, ale od dzis mozecie do mnie mowic magistrze inzynierze nowak :buttrock: nast sezon to juz raczej Poznan, ale bardzo chetnie wpadne do LBL na jakis wyjazd. w tym sezonie to juz chyba jest pozamiatane, w niedziele w ciagu dnia wyskoczylem na chwile na moto i bylo.... zajebiscie przyjemnie ale po 30minutach nie dalem rady juz jezdzic z zimna. Dzis wieczorem bylem tylko na 10min i ... czas juz chyba zimowac. PS: Nulka , masz jeszcze jakies fotki z drugiego sierpniowego wyjazdu??? chodzi mi o ten pracy winkielek blisko parku maszyn :icon_eek: :rolleyes:WITAM SZANOWNEGO PANA MAGISTRA W KLUBIE WYKSZTAŁCIUCHÓW :flesje: Ja też się do niego zaliczam jako magazynier z dziedziny chemii.GRATULUJĘ!!!! A odpowiadając na pytanie to niestety nie mam ale jak mi wróci wena twórcza to zmontuję filmik z sierpniowego śmigania na Torze i oczywiście z 06.10.2007r. Nie chce robić fuchy więc jeszcze kilka dni na wstrzymanie bo marzy mi sie coś porządnego -- jakiś konkretny materiał.Raz jeszcze Ci GRATULUJĘ!---- MGR NOWAK :icon_razz: :icon_evil: POZDRAWIAM :icon_razz: WITAM1--- filmy będą tylko dajcie mi jeszcze trochę czasu :clap: PLISSSSSSSSSSSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 :P http://www.fulmana.fora.pl/zdjecia-z-niele...-2007-t178.html :biggrin: ....trzeba się do tego "fotografa" zgłosić pewnie ma też kilka naszych fotek :wink:pees chyba czas się zarejestrować na tym 4um :flesje: masz racje Turek.... :flesje: PS. Ale mamy dobra ta NULKE :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 :icon_evil: http://www.fulmana.fora.pl/zdjecia-z-niele...-2007-t178.html :icon_idea: ....trzeba się do tego "fotografa" zgłosić pewnie ma też kilka naszych fotek :buttrock:pees chyba czas się zarejestrować na tym 4um :banghead: To co rejestrujemy się? Podyskutujemy z nim o jego paranoicznym hobby! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Sądząc po dotychczasowych reakcjach tego forum na mniej lub bardziej kulturalne głosy motocyklistów to IMHO strata czasu. Podstawowa prawda - "widziały gały co brały" - niestety do nich nie dociera.Ale być może któregoś dnia trzeba będzie pokazać, że niemała z nas grupa. Nie sądzę jednak aby sprawa rozstrzygnęła się na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ja dość spóźniony się zrobiłem bo tyrki mam dużo ale dziękować chciałem dla Nuli za fotki i czekam cierpliwie na filnik :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) jak czytam te posty z forum osiedlowego, to leje ze smiechu :wink: chca przeniesc tor, bo im hałas dokucza hahahaha. ja mieszkam blisko okęcia, i powiem ty ch... żeby te samoloty tu nie latały, a w miejscu lotniska nowe boli trza zbudowac :) Niedosyc że takich obiektów w Polsce jak na lekarstwo.... eh cóż prości ludzie, nie to jak nowak mgr :)btw gratulacje :)P.S. nielegalnie to onie sobie moga trawke jarac na tym swoim osiedlu :P Edytowane 12 Października 2007 przez pawel_rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Tak wskrzeszę temat. NULKA, masz jużmoze filmik :rolleyes:Nie poganiam tylko spokojnie pytam i bez stresu jak jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 jak ktos chce to jutro 12-16 (nowego czasu) najprawdopodobniej bedziemy latac wyjazd z Wawy o 10, pierwszy Orlen po prawej stronie na trasie lubelskiej, okolo 10km od skretu na Wiązowna/Józefów/Brzeziny/Otwock oby pogoda byla przynajmniej jak dzisiaj :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Tak wskrzeszę temat. NULKA, masz jużmoze filmik :)Nie poganiam tylko spokojnie pytam i bez stresu jak jeszcze nie ma.Cześć!Film jest tylko mnie pokroili i muszę dojść do siebie a wtedy zabiorę się za zaległości.SORRY :) Swoją drogą ciekawe czy jutro przyjedziecie?POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Film jest tylko mnie pokroili i muszę dojść do siebie a wtedy zabiorę się za zaległości.SORRY Swoją drogą ciekawe czy jutro przyjedziecie?POZDRAWIAMOoooo to życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności. I przepraszam że poganiałem. Teraz już czekam cierpliwie. Zdrówka NULKA życzę, zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 WITAM PANOWIE I PANIE! Mój filmik jest w stanie pełnej gotowości ale ,że czas jego trwania to ok. 45 minut nie mogę go wrzucić na YOU TUBE. Jeśli ktoś może mi pomóc i spowoduje,że film będzie ogólnodostępny to PLISSSSSSSSS :) Jeśli nie to pozostaje mi zrobić kopie i wysłać chętnym i zainteresowanym.Jaka forma jest lepsza --- decyzję pozostawiam do rozpatrzenia. ;) POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Może spróbuj wrzucić na rapidshare http://rapidshare.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi