chichio Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 JEstem jestem. Na pw odpowiedzialem . Zarobiony jestem.Zatem konkretnie: DVD to bedzie czysty material+ chyba 3 wersje zmontowanego klipu.Plus zdjecia. Dzis mam miec na mailu link do filmu. Rewelacji nei ma bo rezyser ze mnie kiepski, ale osoba montujac film sie postara zeby to mialo rece i nogi. Tak jak mowilem, operator ze mnie do dupy. wiecej wyczarowac sie nie dalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 któż tak pięknie na kolanko schodzi (time 1:10) ;) ...nowak+R6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja jestem za reaktywacją wyjazdu w ten weekend, jeśli tylko pogoda pozwoli. Przy okazji - czy ktoś ma kontakt do osoby decyzyjnej na torze w Lublinie? Chodzi mi o to, czy jest ktoś do kogo można zadzwonić i zapytać kiedy będzie ktoś jeździł na moto w Lublinie i czy można się podłączyć. Myślę, że częściej są tam motocykle, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Jedyny słuszny namiar był już podawany w bieżącym wątku (post #124):http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=78109&st=123#Gdybyś się coś dowiedział na temat soboty lub nast. weekendu to daj sygnał.Co do motocykli to raczej niezbyt wiele się dzieje i z tego co wiem między ostatnimi "L-ringami" nic podobnego się nie odbywało (no może poza treningami supermoto ale pogoda była pod psem). Jeśli ktoś jeździ to raczej samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Dzieki, dam znac jak czegoś się dowiem. Na razie myślę, że trzeba poczekać do jutra i zobaczyc prognozy, czy w ogóle jest się nad czym zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dzieki, dam znac jak czegoś się dowiem. Na razie myślę, że trzeba poczekać do jutra i zobaczyc prognozy, czy w ogóle jest się nad czym zastanawiać. Na ICM pokazują, że w sobotę w Lublinie przed południem pada, więc lipa. Może w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 W niedziele beda zawody super moto Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Niestety trzeba uciąć spekulacje. W niedzielę zawody ale i w sobotę tor zajęty przez samochodziarzy.Na razie nie wiadomo co z przyszłym weekendem.Może w niedzielę uda się czegoś dowiedzieć na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 szkoda, bo jednak w niedziele ma nie padać (zmienili prognozy).. Nic, moze w następny weekend sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) któż tak pięknie na kolanko schodzi (time 1:10) :P ...nowak+R6 ;) wlasnie obejrzalem, fajny fajny filmik tylko szkoda ze taki krotki. Dzieki ZED !!! M4niek chcesz autograf? :bigrazz: ;) ********************************************************************************************************PS: w niedziele ma byc 21"C , tylko ze nie mam czasu :icon_eek: moze 29/30ego wrzesnia, co wy na to chlopaki & dziewczyny? oczywiscie wszystko zalezy od matki natury czy snieg nie spadnie. Edytowane 18 Września 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 PS: w niedziele ma byc 21"C , tylko ze nie mam czasu :notworthy: moze 29/30ego wrzesnia, co wy na to chlopaki & dziewczyny? oczywiscie wszystko zalezy od matki natury czy snieg nie spadnie.Na niedziele 30 września bardzo chętnie, w sobotę mogę nie dać rady... oczywiście jeśli pogoda pozwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 niedziela 30 jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No to widze ze tor lublin wiecznie na topie :D. Ja niestety chyba juz w tym sezonei nie polatam zetem po lubelskim torze. Niestety, Zamiast tego od 6 dni latam burgmanem650 po costa brava :bigrazz: Nawet sobie nie zdawalem sprawy ze to tak zapier*ala :D. Wiec pozdro ze slonecznej i cieplej hiszpanii. Zycze dobrej zabawy i wesolego scierania gum/slidero/podnozek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) organizuje się coś na 30.09? Edytowane 25 Września 2007 przez pawel_rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 chetnie bym polecial ale walcze z MGR :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi