motobandyta Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 hmm.....to skoro tak to co z pucharem lubelszczyzny???? http://www.lublinracingteam.pl/kalendarz/ http://lublinracingteam.pl/pucharlubelszczyzny/ no i zgadza się w sobotę jeździmy a w niedzielę jest puchar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Wybiera się ktoś w sobote 26.06 na jazdy po torze w godzinach 15-20 z Warszawy? nie chciałbym sam lecieć, a i w samym Lublinie nie wiem czy trafie ponownie po dłuższej przerwie.. :P Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 otrzymane: ZAPRASZAMY NA JAZDĘ PO TORZE LUBLIN W DNIU 26 CZERWCA W GODZ. OD 15.00 DO 20.00 CENA OD 60-100 ZL ( W CENIE PORADY DOTYCZĄCE.TECHNIKI . I TORU JAZDY ... DLA CHĘTNYCH - 2 INSTRUKTORÓW,BYLI ZAWODNICY ) W TYM SAMYM TERMINIE OD GODZ. 10.30 DO 14.30 ORGANIZUJEMY BEZPŁATNE SZKOLENIE DOTYCZĄCE PODSTAW TECHNIKI JAZDY MOTOCYKLEM ( TOR I PRÓBY WYTYCZAJĄ PACHOŁKI ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jakby ktoś z okolic Białegostoku się wybierał, to ja kombinuje przyczepkę i jadę na 2 dni, można się zgadać jakby co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jakby ktoś z okolic Białegostoku się wybierał, to ja kombinuje przyczepkę i jadę na 2 dni, można się zgadać jakby co ? W przyszły weekend jazdy są TYLKO w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 W przyszły weekend jazdy są TYLKO w sobotę. A w niedzielę Puchar Lubelszczyzny więc 2 dni latania :) bo ja się piszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jak zwykle.. był pełen wypas i uśmiech od ucha do ucha :icon_mrgreen: ..niestety o samym powrocie, a konkretniej wyjeżdzie z Lublina na wylotówke już tego powiedzieć nie moge :banghead: fuck! Foty, foty, foty! :icon_razz: - ja jak tylko zgram postaram się coś wrzucić ale licze też na innych! :notworthy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 kolejne dobre wieści: ZAPRASZAMY NA JAZDE PO TORZE LUBLIN 3 lipca I-TURA OD 9.00-14.00 II-TURA OD 14.00-19.00 JESLI JEZDZILES W I-TURZE NA II MASZ 25% RABATU CENA OD 60-100 ZL ( W CENIE PORADY DOT.TECH. I TORU JAZDY ... DLA CHETNYCH ) WSZYSTKICH Z POZA LUBLINA PROSIMY O POTWIERDZENIE OBECNOSCI I ILOSCI MOTO NA ADRES : [email protected] DLA CZŁONKÓW MOTO-SEKCJI OCZYWIŚCIE RABAT W WYSOKOŚCI 50 % ! ! ! ADRES: [email protected] W niedzielę 4 lipca zapraszamy chętnych na jazdy w godzinach 10 - 15 50 % wpływu z jazd 4 lipca zostanie przekazane dla powodzian. CENA OD 60-100 ZL ( W CENIE PORADY DOT.TECH. I TORU JAZDY ... DLA CHĘTNYCH ) WSZYSTKICH Z POZA LUBLINA PROSIMY O POTWIERDZENIE OBECNOŚCI I ILOŚCI MOTO NA ADRES : [email protected] DLA CZŁONKÓW MOTO-SEKCJI OCZYWIŚCIE RABAT W WYSOKOŚCI 50 % ! ! ! ADRES: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tyle osób zdjęcia robiło i się nikt nie chwali galerią :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutoos Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tyle osób zdjęcia robiło i się nikt nie chwali galerią :)? no właśnie.. Wrzucać foty(!) Film z wingracka VFR: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) 7.22 - Ale urwał! ; ) Aczkolwiek za postój na torze bym dał po uszach, bo sytuacja tragiczna nie była ; ) Edytowane 29 Czerwca 2010 przez pork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ktoś coś wie na temat fotek które miały się znaleźć na stronie Moto-sekcji Lublin lub ewentualnie linku do nich który miał być zamieszczony za wcześniejszą zgodą ugadaną w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Strona moto-sekcji, nastepnie zakladka FOTO VIDEO ---> SZKOLENIA---> LUBLIN 26-06-2010. Zdjec z jazdy po torze nie przegladalem z ktorego dnia sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutoos Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) 7.22 - Ale urwał! ; ) Aczkolwiek za postój na torze bym dał po uszach, bo sytuacja tragiczna nie była ; ) Urwał urwał :D Jak już wróciłem na swoje miejsce i chciałem odwinąć to motur nie chciał, kontrolki się zaczęły palić, a jak już byłem na trawie, to się okazało że po prostu zgasł ;) Ciekaw jestem tylko czemu? Edytowane 29 Czerwca 2010 przez brutoos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Urwał urwał :D Jak już wróciłem na swoje miejsce i chciałem odwinąć to motur nie chciał, kontrolki się zaczęły palić, a jak już byłem na trawie, to się okazało że po prostu zgasł ;) Ciekaw jestem tylko czemu? Na jakich oponkach śmigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi