hary kapuchan Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=-1934591962694225805 obejrzałem film z powyższego linka i dałbym sobie rączki uciąć, że jest to moto ze stajni kawasaki (vn 1600) - czyżbym nie miał już rączek??? wytłumaczcie mi to "zajście"!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 a co tu jest do tłumaczenia: od paru lat suzuki i kawasaki wymieniają się motocyklami, nowy sprzedawca daje swoje naklejki i puszcza w swojej sieci sprzedaży. dotyczy to zarówno cruiserów, jak i innych, np v-strom suzuki jest sprzedawany jako kawa klv, a duże vulcany poszły do sprzedaży jako maraudery (o ile mnie pamięć nie myli)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Spoko hary mozesz sie cieszyc jeszcze lapkami bo moga sie jeszcze przydac :biggrin: to jest VN 1600 przez pewien czas nie wiem czy dalej ale suza brala VN 1500 a potem 1600 zmieniala lampe i tylni blotnik i sprzedawala to jako Marauder :buttrock: :crossy: no wyprzedzono mnie chwile z wytlumaczeniem Edytowane 30 Lipca 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) i nie masz i masz?nie masz dlatego że to suzukia masz dlatego że marauder i vulcan 1600 korzystają ze wspólnych rozwiązań silnika (zewnętrzny wygląd , kapy i pierdoły oraz ramy )kochany żyjemy w dobie oszczędnościi nie tylko samochody mają jedne linie montażowe jak fiat, toyota i ford jako ciekawostkę dodam że nawet kiedyś okrągłe piękne cylnderki płynów na kierownicy vulcanów, stały się identyczne jak w suzukico zrobić biznes to biznes zresztą coraz więcej takich będzie niusów popatrz na quady - hondy i yamahy Edytowane 30 Lipca 2007 przez Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ... "osz k_urwisko", kundla se kupiłem :notworthy: :crossy: :icon_exclaim: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) hary ty masz totalnego rasowca to Marauder jest kundlem a flaszka czemu nie :bigrazz: bede 10-12.08 w Belchatowie na zlocie Valkyrie jest mozliwosc spotkania :wink: od ciebie zabi skok :) pozatym wraca problem spotkania VN -owcow Edytowane 30 Lipca 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 o w morde!... wychodzi na to, że i moje jest z innego ojca???.. ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 hary ty masz totalnego rasowca to Marauder jest kundlem a flaszka czemu nie :icon_mrgreen: bede 10-12.08 w Belchatowie na zlocie Valkyrie jest mozliwosc spotkania ;) od ciebie zabi skok :crossy: pozatym wraca problem spotkania VN -owcow z miłą chęcią, jeżeli nie pojedziemy do szklarskiej...ale co się odwlecze ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 pozatym wraca problem spotkania VN -owcow witamproponuję na spotkanie najbliższy zlot nad jeziorem turawskim w dniach 3-5 sierpnia,sam osobiście się tam wybierampzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi