*endrju* Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Witam, mam pewien problem, mianowicie cieknie mi olej z silnika, z lewej jego strony, w okolicy dźwigni zmiany biegów. Wyczyściłem silnik, zrobiłem rundkę, ale nadal nie jestem w stanie sprecyzować miejsca wycieku.Czy jesteście w stanie poinformować skąd dokładnie cieknie olej i co może być tego przyczyna, chciałbym szybko pozbyć się tej usterki i korzystać w sezonu. Edytowane 29 Lipca 2007 przez *endrju* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 z prawej jego strony, w okolicy dźwigni zmiany biegów. a to biegi nie są po lewej w bandziorach? a tak na serio, to może masz za dużo oleju zalanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*endrju* Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a tak na serio, to może masz za dużo oleju zalanego Nie ma takiej opcji, oleju teraz jest tyle ile powinno być, ale cały musze dolewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a uszczelniacz od walka biegow nie bedzie walniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Najpierw powiedz czy cieknie po prawej stronie czy przy dźwingi zmiany biegów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*endrju* Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 z lewej przy dzwigni biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 albo simer z walka zmiany biegów albo cały dekiel Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Chcesz dobrą radę? Jedź do kogoś kto się zna na motocyklach.... Odpowiedź na Twoje pytanie nie mając motocykla przed nosem "jest jak lokata". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi