wojtek2812 Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 witam!mam pytanie-jaki jest rozmiar oringu na wałku rozrusznika w simku??musze go wymienic bo cieknie ale nie znam rozmiaru.wiem ze jest on opisany w książce z motorowerem na ty-simson ale niestety ksiązki takowje nie posiadam.prosze o pomoc.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziuteek Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 (edited) Idz z tym walkiem, i tym automatem co na niego nachodzi do jakiegos sklepu z uszczelniaczami, i tam ci to napewno dopasuja. Pzdr. Edited July 30, 2007 by Maatek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek2812 Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 siemka!jeżeli ktoś potrzebuje informacji o rozmiar oringu to byłem w sklepie z wałkiem i idealnie pasuje rozmiar 13x2,takze śmiało można go zakładać.nic nie cieknie.pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts