Paweł_87 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ale chcecie jechać na jeden dzień, czy na dwa? JEżeli w sobote na jeden dzień to może pojadę z wami, tylko, że ja na 17 musiałbym być spowrotem w Lbn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 PawelMy jedziemy tylko na jeden dzien. Ja tez musze byc w sobote z powrotem w Lublinie max na 15,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jak pogoda dopisze -lecę z szanownym towarzystwem . Ostateczna decyzja w piatek . Jacek,Lisek ,Przemek -czekam na sygnałey(nie dymne )z Waszej strony oraz reszty gromady obecnej na forum. Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Gadałem właśnie z Pruchem i jest mniej więcej tak:Pogode to chyba kazdy wie, jaka nam zapowiadają... no ale mogą się pomylić :crossy:Dlatego my sobote mamy zarezerwowaną na wyjazd ale decyzje musimy wszyscy podjąc tutaj na forum jutro wieczorkiem.. Jeśli będzie ładnie to lecimy, jeśli będzie padało.. no to trzeba odpuścić bo co to za przyjemność jechać w deszczu...Z mojej strony narazie tyle :)PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 hejka, no ja tez sie dolaczam..do grupy opole a stad podjazd do Pulaw i w droge :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Cosmo ale w piątek lecisz czy w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Cosmo ale w piątek lecisz czy w sobote? jade jutro na noc...w sobote kolo poludnia powrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 W sobote koło południa to je parada :flesje:My chyba zaraz po paradzie planujmy powoli wracać.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no to zobaczy sie jeszcze o ktorej powrot...ale na pewno w sobote :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie no na bank w sobote. Z tego co wiem to kilka osób chce być około 15-16 juz w lublinie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 zara zara ja nie wiem w jakiej ekipie lece chyba nie ma ta banda jeszcze nazwy :icon_twisted: ,ale lece :icon_twisted: pogode zapowiadaja oki na interi a jak sie zepsuje to im kolegium zaloze ze w blad wprowadzaja :P ,no w sobote z rana trza lecic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 wlasnie dostalem sms'a ze wjazd kosztuje "40 zl kierowca , 30 zl pasazer... w tym 3 posilki znaczek pole namiotowe 6 zespolow 2 tanczace laski konkursy itp." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 zara zara ja nie wiem w jakiej ekipie lece chyba nie ma ta banda jeszcze nazwy :icon_twisted: ,ale lece :icon_twisted: pogode zapowiadaja oki na interi a jak sie zepsuje to im kolegium zaloze ze w blad wprowadzaja :P ,no w sobote z rana trza lecic ;) No jak w jakiej ekipie... Wild Hogsi ;) ;)Hehe a tak poważnie to chiba w tej lubelskiej, znaczy Pawelxv535, no chiba ja, Prucho i ktos chyba jeszcze będzie :DJutro podejmiemy decyzje juz ostatecznie, popatrzy sie wszedzie pogode i sie zobaczy ;) ... w tym 3 posilki znaczek pole namiotowe 6 zespolow 2 tanczace laski konkursy itp." ech... chetnie by zostal popatrzec na te... zespoły... ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Chyba pojadę, jakies konkretne dane: gdzie, kiedy i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Chyba pojadę, jakies konkretne dane: gdzie, kiedy i o której? Proponuje spotkanie w sobote pod Tesco ( Na parkingu ) o godz 8.00 , a wylot w kierunku Sandomierza gdzies tak okolo 8,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi