J.A.C.E.K Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ["] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 [*] Maly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 [*]niech spoczywa w pokojukondolencje dla zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joooker ZXR Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ... niech spoczywa w pokoju [*] :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ["] szczere współczucie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 [*] :(( P.S kilka dni temu też zaliczyłem ślizg na piasq... http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 [*]Też bym sie ostatnio na piasku zabił ale dobrze że żem wychamował troche szybciej i bym leżał pod kombajnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jesteśmy jeszcze zbyt biednym krajem i za słabo zorganizowanym, żeby na każdej ulicy codziennie pojawiał się pojazd czyszczący drogi. Takie rzeczy widziałem chociażby w Londynie. Niestety, pech to pech... Współczuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Miesiąc temu podczas deszczu również miałem identyczny wypadek. Na zakręcie w prawo szlif spowodowany dziurami i naniesionym piaskiem z pobocza na jezdnię. Jechałem razem z żoną. Samochód jadący z naprzeciwka zatrzymał się 2 metry przed naszym motocyklem. Ja szlifując po asfalcie tylko czekałem na zderzenie z autem. Chyba ktoś na górze się nami opiekuje. Wielka to tragedia się stała. Ogromnie współczuję rodzinie zmarłego. Poniedziałkowy smutek mnie ogarnął czytając tego posta. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 [*] kondolencje dla rodziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Niech spoczywa w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Strasznie smutne.Niech spoczywa w pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raVVVen Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 [*][*][*]Wyrazy współczucia dla rodziny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badstuff Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 [*] [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi