Quba Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 [*]:notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ni i kogo tu teraz jest wina??!! Drogowcy przeciez tez musza jakos za to odpowiadac :) Wpadniesz w dziure, ktorych nie malo jest na naszych drogach i tez sie zabijesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 [*] LUDZIE ODCHODZĄ CIAŁEM ALE DUCHEM POZOSTAJĄ Z NAMI NA ZAWSZE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Przykre ale niestety prawdziwe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 zawsze jak czytam takie teksty ze ktos zginol na motorze to az mi ciarki przechodza ... :/ wspolczuje... [*] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 to jest niestety cała polska ;) na każdym zakręcie piach [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Wyrazy wspulczucia [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-Kamikaze Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ;) nikt chyba nie spodziwałby się takiego obrotu sytuacji :P oczywiście pogrążam się w żalu razem z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 [*] niech spoczywa w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Od kilku lat obserwuję łatanie dziur tzw asfaltem z kamykami czyli posypią dziurę tym badziewiem i nawet walec tego nie rozjeżdża :P 2 tygdnie wpadłem na taką "załataną" dziurę na winklu. Szczęście że wcześniej zwolniłem ;) kondolencje dla żony i dzieciaków[*] http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Od kilku lat obserwuję łatanie dziur tzw asfaltem z kamykami czyli posypią dziurę tym badziewiem i nawet walec tego nie rozjeżdża :banghead: 2 tygdnie wpadłem na taką "załataną" dziurę na winklu. Szczęście że wcześniej zwolniłem :) kondolencje dla żony i dzieciaków[*] Co do prac drogowcow: podczas upalow, ktore nawiedzily Polske w tym miesiacu na drogach w moim rejonie pojawili sie wlasnie drogowcy latajacy dziury....asfalt doslownie topil sie, az ciezko bylo jechac rowerem... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit_Luke Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 przykro mi.. aż strach jak sie to czyta.. przez głupi piach.. kondolencje dla rodziny [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi