Orzechinho Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 mam problem bo nie wiem co kupić i czy sie opłaca :biggrin: czy jakbym kupił KTM SX 125 albo EXC 125 to czy duże byłyby koszty przerobienia go do jazdy w ruchu miejskim? i co trzeba byłoby zamontować ewentualnie wymontować? i czy to prawda ze crossy nie mają akumulatorów?? z góry dziękuje za pomoc :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 croosy nie maja homologacji zeby mozna bylo jezdzic po miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzechinho Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 słyszałem że EXC ma homologację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 no to skoro ma homologacje to jakie maja byc koszty przerobienia ? ... a do crossa homologacji nie zalatwisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 EXC posiada homolagację - jest to wyczonowe enduro. Sx nie posiada homologacji ( można kupić zestaw homologacyjny ) z założenia jednak nie nadaje on się do jazdy po ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzechinho Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Czyli jednak bardziej opłaca się EXC?? i jeżeli to byłby "goły" motocykl praktycznie bez niczego.. to jakie byłyby koszta całego osprzętu i rejestracji?? (światła,kierunkowskazy etc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 wejdz se na allegro i nam dupy nie zawracaj! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 qpa- spokojnie :Djeśli kupisz exc, to od razu bez żadnych przeróbek będziesz mógł legalnie jeździć po mieściejeśli kupisz SX'a, i będziesz chciał przerobić go tak byś mógł legalnie jeździc- za duże koszta. Zmiana instalacji, światła, kierunki lusterka czujniki światła stopu, do tego cały uklad wydechowy, opony, no i koszt przeglądu i homologacji . Temat był wałkowany wiele razy- za dużo roboty i kosztówpozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 wejdz se na allegro i nam dupy nie zawracaj! Stary, wlasnie po to jest forum zeby sie zapytac :D Ja bym zrobil tak jak kolega wyzej napisal, dowalic mu migacze, swiatla, i nie rejestrowac tylko przykrecic mu jakas stara tablice rejestracyjna i juz bedziue enduro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 nie załatwisz homologacji do sx więc odpuść sobie taki interes jeżeli chcesz LEGALNIE jeździć po asfaltach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Homologacji nie trzeba zalatwiac tylko wystarczy kupic zestaw homologacyjny u dealera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 a na jakiej podstawie zarejstrujesz taki motocykl ? bez dokumentow z sama umowa ks ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 a na jakiej podstawie zarejstrujesz taki motocykl ? bez dokumentow z sama umowa ks ? w zestawie homologacyjnym są wszystkie potrzebne dokumenty , mnie taki pakiecik kosztował 2tys do drz Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 nie wiedzialem że jest możliwa opcja z kupnem zestawu homologacyjnego u dealera :banghead: czy można kupić taki zestaw do starszych motocykli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 tak czytajac sie zastanawiam czy jak kupie kradzionego sxa i pojde do dilera po kit homologacyjny to dostane papiery bo jak tak to wiekszosc crossow by znikala i za 2 kola stawala by sie legalnymi endurakami. czyli jak ukrdane drzta i pojde do dilera to za 2 kola mam homologacje i papiery?? bo mi tu cos nie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi