LAMASSU Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 To czekamy ' date=' masz już zródło gdzie go bedziesz szukał?[/quote']Dzwonilem do Lubonia tam niejaki gosciu o imieniu Jacek zprowadza sprzety ze Stanow.Ma miec tez jakiegos Warriora za 2 tygonie a jak nie to pozostana ogloszenia. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 To czekamy ' date=' masz już zródło gdzie go bedziesz szukał?[/quote']Dzwonilem do Lubonia tam niejaki gosciu o imieniu Jacek zprowadza sprzety ze Stanow.Ma miec tez jakiegos Warriora za 2 tygonie a jak nie to pozostana ogloszenia. :? Lemassu to daj na faceta namiar... Może i ja bym coś u niego wybrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja polecam goscia u którwgo ja kupowałem moto dla siebie i żony 3 kupował kolega i wszyscy jestesmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja polecam goscia u którwgo ja kupowałem moto dla siebie i żony 3 kupował kolega i wszyscy jestesmy zadowolenino ja wlasnie poprzez kolege poznalem faceta bo wlasnie u niego kupil r6 igielke ze stanow za super pieniazki i jest bardzo zadowolony-602285676 Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Gość , u którego ja kupowałem sprzety mieszka w Łukowie nr tel.606 901 780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 mieszka w Łukowie a gdzie ten Lukow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Koło Siedlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 No i kupilem moi kochani. Kurcze... Nie jest to szczyt marzen, ale mam moto. Ciezkie, fajne, wygodne i V2. Suzi VX 800. Wiem, ze do Royala to jeszcze troche, ale bede ku temu celowi sie konsekwentnie przesuwal... POzdrawiam was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 No to gratulacje , jak by nie patrzeć to zostajesz w naszych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuzzell Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiem że to może Pobożne życzenie ale czy ma ktoś może dostęp do polskiej książki obsługi :?: :?: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Hehe masz rację że to pobożne życzenie. Strasznie trudno o polskie tłumaczenie dokumentacji. Na starye roczniki trafiłem kiedyś w necie, ale już nie pamiętam niestety gdzie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Wiem że to może Pobożne życzenie ale czy ma ktoś może dostęp do polskiej książki obsługi Święta słowa - pobożne życzenia :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presco Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam mam dwa pytania odnośnie Royal Star Venture z 99 roku . Posiadam wersje jenoosobową i 1.Czy ktoś sie orientuje gdzie można dokupić tylny kufer, siedzenie i resztę potrzebnych rzeczy aby była to wersja 2 osobowa i ile to ewentualnie kosztuje 2. Czy ktoś chce kupić taki motor . Cena wyjściowa 24 tyś zł . kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Pierwszy raz słyszę o jednoosobowej wersji Royal Star Venture, do tego bez kufrów.Sądzę, że posiadasz po prostu Royal Star ew.Royal Star Tourer.Przy takiej jak podałeś cenie wyjściowej, uzbrojenie tego motocykla w kufer i drugie siedzenie kompletnie się nie opłaca, to są trudnoosiągalne i drogie rzeczy.Szczególnie kufer.Klejony spotkałem za 3000zł.Porażka.Jeśli chce Venturę, to sprzedaj Royala i kup kompletny motocykl, polecam szczerze i subiektywnie.Kupisz taniej niż karkołomne przerabianie Royala na Venturę, one różnią się kilkoma innymi szczegółami niż tylko kufer.Życzę powodzenia, przyda się . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presco Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 hmm ...naprawdę mam taką wersje , może ktoś przerobił w Stanach , bo z tamtąd mam ., Posiada radio, głośniki , tempomat, CB , analogowy wyświetlacz . Wstawiłbym tu zdjęcie , aby znawcy wypowiedzieli sie na temat tego motocykla ,ale nie bardzo wiem jak .. Na razie proszę wierzyć mi na słowo .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi