WLD_Wlodi Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam.Czy mogę mieć tak umieszczoną tablice rejestracyjną w Xp6?? http://www.bikepics.com/pictures/974935/ Oczywiście by było podświetlenie do tablicy. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Kiedys na motobazarze we Wrocku widziałem jak koleś miał tak zamontowana tablice w jakimś scigu (nie wiem w jakim celu, nie znam sie) wiec chyba można albo poprostu od chwili jej zamontowania nie miał przyjemności z policja :wink: A tak na marginesie to temat o umieszczeniu tablicy juz byl, poczytaj tutaj:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=958590 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Sorry, ale link nie działa... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 tak samo mialem zamontowana w dt, policja nie miala do tego zastrzezen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 w hiszpani czy fracji co drugie moto tak maa w pl jedynie kilka scigow widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Podczas kontroli na 100% się przyjebią a wtedy już dogać się będzie ciężko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 to mowisz ze to motocykl crosowy czy tam terenowy i jak masz rejestracje pod lampą to łatwa ją złamać/zniszczyć/zgubić etc Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 A policjant na to, "a co to mnie obchodzi" i tak zazwyczaj się końcy dyskusja :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 to mozna wkoncu czy nie?bo sam chce tak zalozyc ale sie troche boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 W świetle prawa nie można, tak samo jak podginanie czy przykrywanie tablicy lub w ogóle jazda bez niej.Ale jak sam wiesz, nie każdy się tym stresuje, Robisz to na własną odpowiedzialność :biggrin: Jeżeli jeździsz w terenie to raczej małe prowdopodobieństwo że ktoś Cię tam złapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ...........podginanie czy przykrywanie tablicy lub w ogóle jazda bez niej.Właśnie.. :biggrin: Jak widze lepsze motopędy to ponad polowa z nich ma odgięte tablice. Zawsze zastnawiało mnie to czy to na legalu jest robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi