rafalrk Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Zrywa kołem czasami gasnie przy wrzucaniu 1 biegu. Jak usunac ta usterke? Sprzegło sie kleji? Czy wystarczy zmienic olej przekladniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Trzeba wyregulowac sprzeglo tak zeby lepiej rozloczalo skrzynie z silnikiem - regulacja przy sprzegle, nie przy klamce. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalrk Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Trzeba wyregulowac sprzeglo tak zeby lepiej rozloczalo skrzynie z silnikiem - regulacja przy sprzegle, nie przy klamce. Adam M. dzieki. Tego własnie sie obawiałem .. trzeba rozebrac i pobawic sie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyniooo Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Adamowi raczej chodziło o regulacje na srubie a nie rozbieraniu...ta regulacja jest na zewn. na końcu linki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalrk Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Adamowi raczej chodziło o regulacje na srubie a nie rozbieraniu...ta regulacja jest na zewn. na końcu linki :icon_mrgreen: aha :icon_razz: dzięki. Nie znam sie za bardzo to dopiro mój drugi motor :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi