Jagdtiger Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Czyli wszystkie TTRki produkowali we Włoszech pod nazwą Belgarda? Chciałbym dorobić gniazdo zapalniczki do TTRki tak żeby podpiąć kabel od GPSa. Jak to najlepiej zrobić? Normalnie bym podpiął pod aku ale w motocyklach bez aku nie mam doświadczeń... Olej sprawdzać rozumiem przy moto stojącym pionowo (nie na stopce) bagnetem (nie w oczku) i przy ciepłym silniku? Edytowane 27 Marca 2008 przez Jagdtiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ja olej sprawdzam na zimno... to jak lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2adi Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Sprawdza sie na zimno lub po ok. 15- 20 min. po wylaczeniu silnika, jednak ja sprawdzam zupelnie na zimno!Z tego co mi wiadomo to olej zmienia swoja objetosc kiedy jest cieply. Jesli sie myle, poprawcie mnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 no właśnie tak też myślałem, trzeba chyba poczekać aż cały olej z obiegu ścieknie . Nie wiem czy zmienia swoją objętość czy bardziej gęstość, ale coś z tym związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Zapytam jeszcze czy warto brać te tarcze?http://allegro.pl/item335373515_tarcze_spr...rizzly_rap.html Oryginalne są dużo droższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2adi Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Sprzegla jeszcze nie wymienialem, sadze ze oryginal to zawsze oryginal... z tego co wiem oryginalne sa ok 100 PLN drozsze niz te z linku! Np. komplet tarcz sprzęgłowych Lucas MCC416-8 kosztuje 263,11 PLN poszperaj, popatrz i kupMongolia sie zbliza :icon_question: wiec na Twoim miejscu inwestowalbym w dobre czesci :buttrock: PS gestosc nie objetosc :buttrock: Edytowane 27 Marca 2008 przez k2adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja też jestem na etapie wymiany sprzęgła.Miałem brac te z linku co podałes ale zamowiłem z EBC wraz z zestawem sprężyn - całość 190 zł w sobote zamontuje to napisze czy wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Z EBC czyli skąd dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumburak Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 niedawno i ja stałem sie włascicielem pieknej ttr600r. chciałbym kiedys apodac drugi komplet kół z oponami kostkowymi.na razie gumy enduro mitas E09 wiec w terenie nie powalcze.nie wiecie czy do ttr spasują koła z XT-ka?nie ma tam jakis róznic mocowania czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 mackon miał XT i ma TTR to powinien wiedzieć czy będą pasować.Ale to ściągnij oponki enduro i zapodaj kochy na te fele. Ja tam na oponach enduro wjeżdzam w teren. Nie jest łatwo ale jak jest suchy twardy teren to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwp Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Mam do sprzedania Yamahe TTR 600 Belgarda 2000rok, swierzo z Włoch, 25000km, wydech Marving, stan bardzo dobry, dobrze pali, bez wyciekow, nic nie puka nie kopci, oryginalny bialo-czerwony, cena 9200zl, jak ktos chetny to moge przeslac zdjecia: [email protected], mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Z EBC czyli skąd dokładnie EBC to nie misjece:) tylko nazwa producenta tarcz i sprężyn :icon_biggrin: Polecam fachowa obsługa i przesyłke miałem u siebie na drugi dzień po zamówieniu. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Mam do sprzedania Yamahe TTR 600 Belgarda 2000rok, swierzo z Włoch, 25000km, wydech Marving, stan bardzo dobry, dobrze pali, bez wyciekow, nic nie puka nie kopci, oryginalny bialo-czerwony, cena 9200zl, jak ktos chetny to moge przeslac zdjecia: [email protected], mazowieckie Masz jeszcze ta ttrke ??? Jesli tak to prosze zapodaj fotki jak mozesz na ten adres : [email protected]Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2adi Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Cos mi tu zajezdza gielda i handlem prywatnym a nie poradami i sugestiami co do TTR :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 jak sie chce handlować to sie szuka każdej możliwości :P co prawda od tego jest giełda, ale pozwólmy na pewne odstępstwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi