krystian14l Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 elo potrzebuje pierścienie do nsr 50 lub mbx 50 ciecz. wiecie gdzie mozna kupić bo przez moją nieuwage jeden pierścień pękł pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 cieżko jest znalezc same pierscienie jak coś to sa juz w kompletach czyli z tlokiem sworzniem i zabezpieczeniami a samych pierscieni nikt nie chce za bardzo sprzedawać bo mu sie nie opyla jak coś to mozesz sobie dorobić w zakładzie ale to zeliwne to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Co Ty rajdowiec pierniczysz za farmazony? krystian poszukaj sobie w larssonie,w klasie, na pewno sie znajda. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Co Ty rajdowiec pierniczysz za farmazony? krystian poszukaj sobie w larssonie,w klasie, na pewno sie znajda. pzdr:)no podroby hehe ciekaw jestem ile pochodzi :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 to ma tylko ze 2 miechy pochodzic bo będe zmieniał cylinder albo tuleje na 80 bo mam mbx 80 a został przez poprzedniego właściciela przetulejowany na 50 niewiem poco ale ta tuleja jest z nicasylem!! (nicasyl to chyba takie srebrne jakby srebrny metalic?? ) a jak są to tylko do pojemności 80 nie wiem może od innego moto by pod pasował ?? najwyżej bym troszkę przypiłował żeby się pierścień domknął ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 polak potrafi.wtedy z okraglego robi sie jajowaty i niespelnai swojej funkcji zbytnio:)www.motor-tech.katowice.pl zadzwon pdoaj wymiar tloka pan Piotr ci piersceinie dorobi:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 jest jeszcze mały problem chce kupic pierscienie bo juz znalazłem do tego modelu ale są jakies takie wymiary np 39.75 39.25 39.50 i kture?? 39 to średnica a te liczby na końcu?? przeciez nieda się w tak małej skali zmierzyć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 To jest jedna liczba, np 39,75. Oznacza ona srednice tloka. Zmierzy ci to ktos dokladniejszym przyrzadem jesli sam nie umiesz. Mozesz tez sprawdzic na gorze na denku tloka czy nie ma napisanego czegos, np 0,25. Oznacza to 0,25 ponad wymiar standardowego tloka, czyli u ciebie zapewne 39. Warto zmierzyc tez grubosc pierscieni gdyz to tez istotne. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 dzieki ale grubośc pierścieni mi niepotrzebna gdyż w sklepie mi niepodadzą oczywiscie internetowym a pierscienie są dedykowane do mojego moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi