LYsY Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Witam, mam pytanko dotyczące kasku z blendą (opcji szukaj użyłem :icon_razz:). Chciałem sobie kupić szczękowca z blendą właśnie (Justissimo, Rhyno, SV55), bo jako okularnik mam problem z wkładaniem okularów jak mam kask na głowie. Ale ostatnio spróbowałem SV55 i poza zapinką, gniotącą w grdykę, jest jeszcze taki problem, że i tak nie da się założyć kasku bez ściągania okularów. Więc bez sensu. Ale blendę chciałbym mieć (mimo mitycznego obcinania nosa w razie wypadku :) ). No i pytanie: kto produkuje tego typu kaski?Wiem, że Caberg (ale poza Rhyno i Justissimo nie wiem, jakie modele)Wiem, że Nolan, ale ten ma szybkę zewnętrzną, która (jak pisał Zbycho w którymś wątku) łapie muchy i potem ją obniżając, ma się 2 warstwy zwierza przed oczami (te na szybce zwykłej i te na blendzie).Jakie jeszcze firmy? Co możecie polecić w tej kwestii? pozdrLYsY Edytowane 24 Lipca 2007 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 mam pytanko dotyczące kasku z blendą (opcji szukaj użyłem :banghead:) (...) za słabo szukałeś. było, nawet było zestawienie dostępnych modeli z wyposażeniem i cenami. ale, wybacz, nie chce mi się tego szukać dla ciebie :) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Widocznie opcja szukaj się zepsuła :)Caberg RhynoCaberg JustisimoCaberg 505Caberg 104Airoh SV55Airoh Mathisse RSAiroh SC66Airoh TR1Schuberth C2Schuberth S1Nolan N84Nolan N102I jakieś tam jeszcze BWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Dlaczego nie mozesz zlozyc SV55 na glowe majac okulary na nosie ( moze nie podniosles szczeki :buttrock: ) ja mimo okularow zalozonych zakladam go bezproblemowo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 za słabo szukałeś. było, nawet było zestawienie dostępnych modeli z wyposażeniem i cenami. Heh, może. Jakbym taki wątek znalazł, to tego by nie było :icon_mrgreen: pozdr i dziękiLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...&hl=zestawienie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...&hl=zestawienie proszę. A dzięki serdeczne :notworthy: :evil: :banghead: Idę czytać :D pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi