Greedo Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 wlasnie, ile dales za malowanie? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 od czego ta owiewka ? moto fajne, u mnie modyfikacje beda bardziej drastyczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Owiewka jest od simaka, lakier to czerwony metalic renault (megany stare tak malowali) a za lakierowanie zapłaciłem 50zł (po znajomości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 No no jest czego pozazdrościć ten piękny lakier a jak teraz pracuje twoje jawasaki na tym tłumiku ( chodzi o dzwięk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Niedługo nagram jej dźwięk, ale chodzi podobnie do simsona tylko ma bardziej rasowy dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Moto wyglada naprawde imponujaco .. ale ta owiewka .. hmmmA zrob jakies fotki bez owiewki :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 czeSuper jawencjaA propos to jak sie wkleja zdjęcia do tematu?pozdro http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...7605&highlight= tu wszystko jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Hehe bez owiewki może zrobie, żałuje że nie zrobiłem zdjęć przed remontem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 A mam pytanie ile kosztowal Cie filtr, gdzie go kupiles i czy on cos daje czy to tylko bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Filtr kupiłem w www.kemot.pl za 45zł + koszt wysyłki. Silnik troche lepiej wkręca się na obroty, a jak sie daje full gaz to silnik ma zajebisty dźwięk !! :twisted: , jeszcze lepiej jak jedzie się pod góre jak silnik bardziej jest obciążony i da się full gaz, słychać tak jak by to była jakaś 125ccm !! super basowy dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 hmmm, przemyslalem dokladnie sprawe - lakier okej, owiewka totalnie nie pasuje, lepsza bylaby z krotsza szybka. blotniki jawkowe tez nie pasuja, wymagaja przerobek. tlumiczek i filtr spoko. Na zdjeciach razi rdza, a jej nie powinno byc. takze stwierdzajac czeka Ciebie jeszcze dluga droga do osiagniecia Evolution, ale jest to droga dobra i z niej nie zbaczaj. Zatem milych dalszych przerobek ! (pomysl nad kanapa). P.S. Jawka Joserodolfo jakas taka ladniejsza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 P.S. Jawka Joserodolfo jakas taka ladniejsza ;-) Dzięki. Teraz zamontowałem w niej przedni błotnik tuż nad kołem tzn. do dolnych lag. I dopiero wygląda zajebiście. Postaram sie o foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 czekam na foty joserodolfo :P tez bede przerabial przedni blotnik ( kce zrobic cos ala Duca Monster, taki krociutki ) .Pozdro jak tam zdrowiejesz po glebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 Sie wykurowałem. Moto też już zasadniczo śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 A dupa ! Te zdjęcia tak wyszły i wygląda jak pordzewiała. Na niej rdzy nie ma ! Niedługo zeskanuje zdjęcia jakimś lepszym skanerem i zobaczycie naprawde jak wygląda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi