fenix_zlotow Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Czy wiecie moze jak dziala gas box? właśnie zamówiłem od mielocha gas boxa stage6 i nie mam w ogole pojecia na czym to polega jak to działa i jak to załozyc. Edytowane 4 Września 2007 przez fenix_zlotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A co to w ogóle jest? Co do króćca to chyba go załatam silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Czy wiecie moze jak dziala gas box? właśnie zamówiłem od mielocha gas boxa stage6 i nie mam w ogole pojecia na czym to polega jak to działa i jak to załozyc. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 niech ktos napisze jak to sie podłącza ... pod gaznik czy pod krociec. Nie zawracałbym wam głowy, ale nie dostalem zadnej instrukcji obsługi, a moj mechnik spotyka sie z tym pierwszy raz, wiec nie wiem co zrobic. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Założyłeś tego gasboxa? Do czego on w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 ten stage6 to jest tuning wizualny za stówke.-ten model praktycznie nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 zalożyłem , ale to prawda ze nic nie daje, moze przybyło minimalnie mocy ale nic niestety nie zauwazylem. tylko tyle ze fajnie wygląda (jak podtlenek azotu). NIe kupilbym gdybym wiedzial ze nie poprawia osiągów, wolałbym miec te 100 zl na bene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 stawiał ktoś fenixa na jedno koło? Macie jakieś filmiki jak Derbi pali gume? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 po co to kupywales skoro naawet niewiesz do czego sluzy? http://pl.youtube.com/watch?v=zhq91bIhsx0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) slyszalem tylko ze zwieksza moc i mozna zalozyc w motorowerze, wiec kupilem. a co do stawiania na kolo to nigdy mi za dobrze to nie wychodzilo na 50 bo za krotka jedynka byla. Chociaz na filmiku gosc daje rade,ale to m.in. dlatego ze ten fenix jest odciązony. Edytowane 2 Października 2007 przez fenix_zlotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No gościu jeździ elegancko na filmiku. A jak wygląda sprawa z paleniem gumy? Wiem, że motorynką też się da przypalić ale wiadomo ze to nie to samo co na wiekszym moto. Możecie dać instrukcję jak palic gume na Fenixie? Na jedynce czy dwójce? Szybko czy powoli puszczać sprzęgło? Za co się oprzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 nogi zaprzyj o tylne podnozki, zacisnij przedni hamulec, wcisnij sporo gazu i gwaltownie (ale nie od razu) pusc sprzeglo.nie wiem co jeszcze, to łatwe. Jak nie potrafisz to sprobuj najpierw na piasku albo trawie a potem na asfalt :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 dzięki. Ile dałaś za tą twoją owiewkę? Jak ona sie nazywa? Bo pisałeś ze to jest UFO ale owiewki Ufo są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 bo sa rozne owiewki UFO. Moja to owiewka ,,ufo z 4 soczewkami carbon". Z tego co widze, na allegro sa tylko 2 soczewkowe, mojego modelu nie ma (kosztowal ok.200zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 bo sa rozne owiewki UFO. Moja to owiewka ,,ufo z 4 soczewkami carbon". Z tego co widze, na allegro sa tylko 2 soczewkowe, mojego modelu nie ma (kosztowal ok.200zł)słuchajcie , mam problem z elektryką w fenixie. Gdy dodaje gazu to przygasają swiatla i odłacza sie wszystko od akumulatora. Jezeli chodzi na niskich obrotach jest ok. Czy wiecie moze co jest przyczyną? Moze elektryka w fenixie nie jest przytosowana do takich wysokich obrotów(na tuningowanym cyl)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi