wojtek2812 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam!!Jestem w trakcie składania silnika os S51 i nie wiem czy od strony sprzęgła ma być odrzutnik oleju(ta wyprofilowana blaszka między simmeringiem i łożyskiem wału)na schemacie niby nie ma bo od strony magneta jest i jest też drugi odwrócony więc nie wiem czy to sugestia ze ma być po drugiej stronie czy jak??prosze o odpowiedz czy po drugiej stronie ma byc ta blaszka.dodam ze nie rozbierałem tego silnika bo koleżka przede mną stwierdził ze nie podoła i nie potrafił określić czy była tam ta blaszka.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 W mz jest po obu stronach, wiec jestem pewien ze i w simsonie powinny byc dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 pewnie widziałeś ale poszukaj tutaj http://www.simery.kgb.pl/Download/Download.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi