maciops Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam Mam mały problem cos zlego stalo sie z walem w mojej YZ. :icon_exclaim: I mam pytanie czy jest sens go regenerowac czy poprostu lepiej kupic nowy i miec spokój? Drugie pytanie to gdzie mozna zregenerowac badz kupic nowy wal? Z góry dziekipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) jesli stalo sie cos nie az tak zlego to mozna go zregenerowac ale jesli jest cos bardzo zlego to wtedy nie oplaca sie regenerowac. Opisz to dokladnie Edytowane 21 Lipca 2007 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Witam Mam mały problem cos zlego stalo sie z walem w mojej YZ. :banghead: I mam pytanie czy jest sens go regenerowac czy poprostu lepiej kupic nowy i miec spokój? Drugie pytanie to gdzie mozna zregenerowac badz kupic nowy wal? Z góry dziekipozdro Witam>> musisz rozebrać silnik i wytargać wał >>dopiero wtedy po pomiarach będziesz wiedział czy warto to naprawiać czy lepiej kupić nowy Pozdro. Edytowane 21 Lipca 2007 przez Daro36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 jezeli przeciw wagi z czopami sa proste i gwinty dobre.to przeciez wystarczy ze kupisz nowy korbowod dasz do mziany i wycentrowania :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi