damian-kmx Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) witam tak jak w temacie potrzebuje taka nakretke 12 z lewym gwintem 12x1 na wał, nigdzie takiej nie moge dostac?nie orientujecie sie gdzie taka dostane, ewentualnie w jakich motocyklach takie wystepuja?? pozdrawiam Edytowane 20 Lipca 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 W sklapach z nakretkami itp raczej nie dostaniesz, ja taka kupilem w sklepie gdzie sperzedaja czesci do Rometów itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Lub jeśli posiadasz starą to idź do tokarza i on ci wytoczy jaką tylko będziesz chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Lub jeśli posiadasz starą to idź do tokarza i on ci wytoczy jaką tylko będziesz chciał. Właśnie starej nie ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 no to będzie cienko.. tak jak napisał stachu znajdziesz taką nakrętke w sklepie Romet... U mnie w romecie jest wszystko do motorów :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) no to będzie cienko.. tak jak napisał stachu znajdziesz taką nakrętke w sklepie Romet... U mnie w romecie jest wszystko do motorów :) Pozdrawiam Byłem w dwóch takich sklepach z rometami,simsonami itp i dupa blada :cool: kurde ale sie wpierdzielilem, zaraz zadzwonie do serwisu może tam coś bedą mieli :biggrin: .pozdr Ja pier**** nawet w serwisie nie ma :banghead: :banghead: Edytowane 20 Lipca 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No to trzeba wytoczyć. Jak nie masz starej to idź ze śrubą. Fachowiec powinien mieć takie fajnie grzebyki do sprawdzania gwintu. Może nawet załapał by z odcisnietego wzoru w jakims silikonie czy innym kicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Tylko że to nakrętka nie na śrube lecz na wał, niemasz wyjścia musisz wziąć cały silnik, a jeżeli masz w ramie to całe moto do tokarza i on ci wymierzy gwint i wytoczy ja tak zrobiłem ze ściągaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Może tu się zapytaj: http://www.wurth.pl/ POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 zadzwoń do b.m.k. moto w iławie oni mogą mieć takie sk***iałe nakretki, do jakiego motoru ona jest? oni maja praktycznie wszystkie katalogowe badziewia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) No to trzeba wytoczyć. Jak nie masz starej to idź ze śrubą. Fachowiec powinien mieć takie fajnie grzebyki do sprawdzania gwintu. Może nawet załapał by z odcisnietego wzoru w jakims silikonie czy innym kicie. Ja tam fachowcem nie jestem ale taki grzebien mam, i tak jak wyżej wspomnialem to jest 12x1 zadzwoń do b.m.k. moto w iławie oni mogą mieć takie sk***iałe nakretki, do jakiego motoru ona jest? oni maja praktycznie wszystkie katalogowe badziewia:D motocykl Husqvarna Wr 125 masz jakis nr. telefonu do nich czy adres strony? Może tu się zapytaj: http://www.wurth.pl/ POZDRO dzieki za linka jutro zadzwonie :biggrin: pozdrawiam Edytowane 20 Lipca 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A sprawdzałes na internetowych stronkach typu www.agmot.pl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Wyjmuj silnik z ramy i zanieś go do tokarza. Gość "zbada" gwint i pewnie na poczekaniu zrobi Ci nakrętke. Ja już robiłem tak kilka razy, nie miałem jak dokręcić sprzęgła bo nakrętki nietypowe, a dla tokarza to była jedynie dziecinna zabawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi