Zbicniev Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Pomysł wyjazdu jest dość prosty - spontaniczny wyjazd na Ukrainę, bez sztywnego planu, ale z ustalonym kierunkiem (południowy wschód), trochę zwiedzania polskich śladów, ale też trochę spontanicznej eksploracji. Noclegi w namiotach, najchętniej w miejscach 'wakacyjnych' - natura lub miejsca trochę turystyczne (możliwa wieczorna integracja z tubylcami :flesje: )Terminy: wyjazd 26 lipca (czwartek) - tego dnia zbiórka w Zamościu o 12.00 i wyjazd na wschód, powrót najpóźniej 5 sierpnia (niedziela). Ktoś jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Pomysł wyjazdu jest dość prosty - spontaniczny wyjazd na Ukrainę, bez sztywnego planu, ale z ustalonym kierunkiem (południowy wschód), trochę zwiedzania polskich śladów, ale też trochę spontanicznej eksploracji. Noclegi w namiotach, najchętniej w miejscach 'wakacyjnych' - natura lub miejsca trochę turystyczne (możliwa wieczorna integracja z tubylcami :icon_mrgreen: )Terminy: wyjazd 26 lipca (czwartek) - tego dnia zbiórka w Zamościu o 12.00 i wyjazd na wschód, powrót najpóźniej 5 sierpnia (niedziela). Ktoś jest chętny?jestem na tak!! telefonicznie rozmawialismy wczesniej o wyjezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Piękne rejony aczkolwiek ostatnimi czasy troszkę skażone żółtym fosforem (ponoć jest na to lekarstwo :crossy: :cool: :) )Polecam nocleg w Olesku u przewodnika tamtejszego zamku. Były ksiadz i była zakonnica- małżeństwo, mówiacy po polsku. Bardzo gościnni ludzie.Koniecznie musicie zobaczyć Krzemieniec , Kamieniec Podolski i Chocim. Ludzie tam jest bajecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Piękne rejony aczkolwiek ostatnimi czasy troszkę skażone żółtym fosforem (ponoć jest na to lekarstwo :icon_twisted: :bigrazz: :) )Polecam nocleg w Olesku u przewodnika tamtejszego zamku. Były ksiadz i była zakonnica- małżeństwo, mówiacy po polsku. Bardzo gościnni ludzie.Koniecznie musicie zobaczyć Krzemieniec , Kamieniec Podolski i Chocim. Ludzie tam jest bajecznie.I nie omijajcie czasami Kołomyi, tam mocno straszą, a poza tym Ukraina jest wspaniała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 OK, dzieki wielkie za rady, ale czy ktoś jeszcze chce jechać? że Ukraina piękna, to wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekkkk Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 ja jestem zdecydowany ale od 28 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Jak widać odzewu dużego na wyjazd do UA nie ma, więc myślę, że lepiej się podłączyć pod wyjazd do Wilna (jest to aktywny temat na forum). Ma jechać około 30 motocykli, to będzie na 100% bardzo fajny wyjazd i może uda się kogoś namówić na powrót kilka dni później i objazd pribaltiki. Przynajmniej ja tak chcę zrobić. Poza tym cały czas mam wielką ochotę na wyjazd na UA w większej grupie, jak ktoś będzie jechał, niech da znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaku Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja jadę na Ukrainę, dokładnie na Krym, 11 albo 12 sierpnia, na dwa tygodnie, a jazda na kilkadziesiąt motocykli to wg mnie porażka, najlepiej jeździ się na dwa trzy sprzęty, no ale jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 W tym czasie przez Ukrainę od Lwowa przez Zbaraż i Kamieniec Podolski, Kijów i Charków będzie przejeżdżał Rajd Katyński na 100 moto. Może się z nimi spotkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi