kuba_195 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 miałem chwile czasu to nagrałem:) chłopaki jest jeden zonk, jak sobie pochodzi i zgasze to czasami zapali ładnie a czasem jak strzeli w wydech i nie chce zapalić, jak na ssaniu go pokopie to zapali, ni ewiem o co mu chodzi , jaka jest do niego świeca oryginał? żadnego problemu nie ma jak chodzi, czy na pełnym odkreconym czy na jałowym elegaqncko ,ale czasem zapala a czasem pierdolnie w wydech i nie chce zapalić, jak pokopie troche zapala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 zmien swieczke na denso , ngk ostatnio spadlo na psy jesli chodzi o swieczki do moto Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ngk BR8ECM Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) jak kolega wyżej napisał zmień świeczkę i problem się skończy, mój jak się nagrzał przed padnięciem świecy palił tylko na ssaniu a ja nie wiedziałem dlaczego a teraz jest git, model ngk świecy ten sam co u mnie, a jakiego modelu szukać firmy denso żeby był odpowiednikiem ngk. co do filmiku to fajny mogło być trochę więcej ujęć z bliska :buttrock: ogólnie 380 chodzi jak 300 tylko mój ma bardziej metaliczny pogłos ale to chyba różnica jaką watę mamy w tłumiku jeszcze zapytam jak 380 wstaje na gumę na ostatnich biegach? Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Pacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 no ładnie motorek chodzi :bigrazz:Albo świeca która nie wyrabia ze spalaniem paliwa jakie dostarczasz albo zbyt bogata mieszanka :icon_mrgreen: Strzał z wydechu jest objawem zapalenia sie nieprzepalonego paliwa. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 na aswalcie 3 bieg na gume idzie z gazu jak siedze prosto bez wyginania i szarpania. na wyższych nie prubowłałem, jeszcze nie mam go tak opanowanego;)ładnie idzie ładnie:)dziś jade po świece i olej, pzdr 600!! na aswalcie 3 bieg na gume idzie z gazu jak siedze prosto bez wyginania i szarpania. na wyższych nie prubowłałem, jeszcze nie mam go tak opanowanego;)ładnie idzie ładnie:)dziś jade po świece i olej, pzdr 600!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) no, to na 3 to trzeba uważać jak się jedzie, żeby się nie nakryć w jakimś nie oczekiwanym momencie :) ciekawy jestem bardziej jak idzie na 4 i 5, bo mojemu na 5 trzeba szarpnąć trochę, a w 380 myślę że ruszy z gazu :icon_razz: sorry za OT ale jaki olej lejesz do siebie, i w jakich proporcjach. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Pacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ciekawy jestem bardziej jak idzie na 4 i 5, bo mojemu na 5 trzeba szarpnąć trochę, a w 380 myślę że ruszy z gazu :)heh :) nakręc prosze jakiś filmik jak tak na kole latasz z 5 z lekkim szarpnięciem :cool: raz widziałem gościa co tak na ćwiartce latał na kole na wszystkich biegach ale to był Błażusiak czyli ME... Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 chyba źle mnie zrozumiałeś, na kole to ja za bardzo nie potrafię latać, jeszcze szczególnie na wyższych biegach, chodziło mi o to że na 5 koło się podnosi w górę jak mu trochę pomogę no i jakiś tam dystnsik jest, ale u mnie nie ma mowy o jeździe, a Błażusiak latał na wszystkich zaczynając od dołu i zmieniał na kole czy jak....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 chłopaki powiedzice mi jaka jest frajda jadąć te 100km/h na 5 biegu i szarpać go sprzegłem, mnie to boli nie iwem jak was... ja baerrdziej lajtową jazde lubię, a nie łojenie sprzetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a co sie stało, że już go sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 mój tata powiedział że nie zgadza sie na niego:) i ze chce mieć mnie jeszcze przy sobie :) niestety nie mam nic do gadania.po wymianie świecy wszystko wróciło do normy, po wymianie oleju w skrzyni też sie poprawiło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ehhh, tylko zada się pytanie związane z jazdą na kole a od razu są jakieś kontrowersje. ja też nie lubię robić takich rzeczy ale pytam się tylko z czystej ciekawości bo słyszałem właśnie że 380 są strasznie jadowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) a co sie stało, że już go sprzedajesz?łooo! szukałem i nie znalazłem gdxzie pisze ze go sprzedaje.. :crossy:Nie kumam po co go kupowaliscie skoro teraz jest do sprzedania, no chyba ze z załozenia miał być na handel tylko po co wtedy ten temat :biggrin: Szkoda bo miałbyś fajny motor. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item222099413_ktm_egs_gs...s_okzazja_.html pomoge Ci,:) no ale sprzęt jest naprawdę spoko mi byłoby szkoda bo jest malina, no ale cóż jak sam mówisz siła wyższa Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Pacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi