Best Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Polecam Ci aeroxa , dużo osób, którzy już mieli doczynienia z tym skuterem wystawia mu pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Myślę że jak już śmigałeś na WSK i ogarniasz jakoś manualną skrzynie biegów to szkoda tracić życia na skuterek wink.gif większości moich kumpli prędzej czy później nudzą sie kible i chcą coś biegowego. A jeżeli juz sie upierasz przy tym to może peugeota speedfighta 2 D.gif zacny skuterekTasior święta racja! uwazam że szkoda dla Ciebie życia na sqter. Dobry jest tylko do miasta, a chyba autorowi tematu nie jest potrzebna typowo miejska maszyna :D tylko lanserski pojazd... a biegowy motor się do tego nadaje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No właśnie ja do miasta pojazd potrzebuje a o czyms większym za rok lub dwa pomyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 e tam do miasta czy nie do miasta polecam biegową 50tke. będziesz mógł sobie wjechać do lasku jeśli będziesz chciał :icon_twisted: mówiąc :o czyms większym za rok lub dwa pomyślemasz na mysli "biegową" 50ccm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 e tam do miasta czy nie do miasta polecam biegową 50tke. będziesz mógł sobie wjechać do lasku jeśli będziesz chciał :) mówiąc : masz na mysli "biegową" 50ccm? Nie mam na myśli biegową 80 lub 125 ale nie tera jak bede miał 14 lub 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz93 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja się może wypowiem. Mam aeroxa 1 rok i jestem bardzo zadowolony jak narazie nic się nie zepsuło i mam nadzieję że nie zepsuje. Zmieniłem tylko tłumik ściągnąłem blokady i zrobiłem mały tuning. Przemalowałem go na czarno dałem biały licznik czarne siedzenie z białym pasem i białą nakłądkę z tyłu.Teraz jest super dźwięk i spoko osiągi. A i zmieniłem rolki bo w orginale są 5.5g zmieniłem na 5g i prędkość spadła o 10 km/h a pszyspieszenie zabójcze ;). Wyciąga 80 km/h .A co do wygody z tyłu to yamaha robiła ten skuter raczej pod kątem sportowym i on jest raczej jednoosobowy bo co to za wygoda siedzieć na baku. Jak miałem miękką nakłądkę to woziłem teraz mam plastikową białą więc niewygodna chociarz też dziewczyna nie narzeka ;) więc polecam yamahe ;) Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Mateusz93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja polecam Piaggio NRG, extra skuterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyku Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 bierz aeroxa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie mam na myśli biegową 80 lub 125 ale nie tera jak bede miał 14 lub 15 lat w tym wieku 125?? do miasta?? :buttrock: jak cie psy złapia to bedziesz miał problem do czegos takiego potrzebna jest A1 chyba ze cos jak rs 125 na 50 to psy masz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 taaaaa z glowy do pierwszego chlopka ktory sie co kolwiek orientuje i np popatrzy na zegary :icon_mrgreen: Wzbudza podejzenia licznik wyskalowany do 200 w 50cm :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ale zaraejstrowany na 50ccm tylko jak by go złapali to miałby prz*****ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Oni z reguły nie patrzą na takie pierdoły, już bardziej mogą się przyczepić do tego głośnego wydechupOZDRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi