R.Y.B.A Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Szczerze mowiac to widac ze profesjonalnie podszedles....... ale czy simek fajny ? Smiem watpic ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 heheh czesiu już ci mówiłem ze Gitara maszyna ;) i to nie jest simek tylko komar czy ogar 205 czy co tam masz w papierze .... usp wysypałem sie heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wygląda jak ZUNDAPP lub HERCULES. Gratulacje, piękny simek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 heheh czesiu już ci mówiłem ze Gitara maszyna :D i to nie jest simek tylko komar czy ogar 205 czy co tam masz w papierze .... usp wysypałem sie heheh Simson.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No ogrom prac widac. Ale dla mnie bez sensu i niefajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No ogrom prac widac. Ale dla mnie bez sensu i niefajny.Jedyne co moge napisac to ,,sam jestes bez sensu,, :banghead: :banghead: :banghead: Najwazniejsza jest satysfakcja wlasciciela i to ze kolejny simson przezywa swoją drugą mlodosci a nie lezy gdzies w szopie zapomniany :) :D :P Pozdrawiam Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 nooo to go odpicowałeś :D Tak z ciekawości.. ile dałeś za TUNING ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Czyżby własnie rodziła się konkurencja dla Bike Bross z Inowrocławia :) Stary masz u mnie browara, za tą prace ci sie należy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jedyne co moge napisac to ,,sam jestes bez sensu,, :) :D :D Najwazniejsza jest satysfakcja wlasciciela i to ze kolejny simson przezywa swoją drugą mlodosci a nie lezy gdzies w szopie zapomniany :icon_mrgreen: :cool: :) PozdrawiamTo jest forum i kazdy ma prawo wypowiadac swoje zdanie. Nie sadze, zeby ktos sie poczul urazony. Ja bym osobiscie wolal, zeby Simek zachowal oryginalne ksztalty, dopracowac blacharke i silnik :) . Dla mnie to tak samo jak robic z Junaka choppera - jak lokata :P Tak czy inaczej podziwiam ze sie wogole chcialo Wlascicielowi :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Chciało się :flesje: Pomysł wyniknął z tego, że kupiłem simka, to był złom na kołach za 500zł, ledwo jechał...większość rzeczy krzywo pospawanych [szczęście, że rama nie ruszana :flesje:]... w dzień zakupu gdy kładlem sie spać wziąłem kartke i długopis i było to identycznie to samo co na zdjęciach w tej chwili... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Kwiatek, nie porównuj Junaka do Simsona. co prawda oba maja po dwa koła i po jednym silniku, jednak weż pod uwagę ilość wypuszczonych Junaków i takich Simsonków i co te sprzęty sobą reprezentują. wiem, ze forum jest dla wszystkich i każdy może się wypowiadać, jednak trzeba mieć pewien dystans. Moje zdanie na jego temat to też nie same achy i ochy, jednak wiem ile pracy chlopak w to wsadzil i za to go szanuje. moja nska tez sie nie kazdemu musi podobac, a dla mnie jest wyjebongo. ale jesli ktos ma krytykowac to przynajmniej z sensem i argumentami. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Kwiatek, nie porównuj Junaka do Simsona. co prawda oba maja po dwa koła i po jednym silniku, jednak weż pod uwagę ilość wypuszczonych Junaków i takich Simsonków i co te sprzęty sobą reprezentują. wiem, ze forum jest dla wszystkich i każdy może się wypowiadać, jednak trzeba mieć pewien dystans. Moje zdanie na jego temat to też nie same achy i ochy, jednak wiem ile pracy chlopak w to wsadzil i za to go szanuje. moja nska tez sie nie kazdemu musi podobac, a dla mnie jest wyjebongo. ale jesli ktos ma krytykowac to przynajmniej z sensem i argumentami. pzdr:) Dokładnie :buttrock: , jak by nie wygladal i jakiego zdania by ktos nie byl to powinno sie oceniac pod wzgledem dopracowania i włożonej pracy a nie tego czy komus sie cos podoba....napewno wolal bym jezdzic simsonem na nowych czesciach i dopracowanym ktory mi sie nie podoba z wygladu,niz zdezelowanym simkiem w orginale ktory wiele przezyl. Pozdr. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ale mnie nie zrozumieliscie :buttrock: Nie mam zamiaru sie tu z nikim kłócić bo to mija sie z celem. Podziwiam goscia za trud wlozony w ten motorek, ale ja osobiscie doprowadzilbym go do oryginalnego wygladu optycznego ale za to z konkretna mechanika. :buttrock: o to mi chodzilo. A teraz na smutki wszystkie zimne Tyskie Panowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr4nd Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Grzesiek ja już go chyba oceniałem ale zrobię to jeszcze raz, simson naprawde bardzo ładnie zrobiony ale wychwyciłem kilka minusów: - zamontuj kwadratowe kierunki- zamontuj kwadratową lampę z tyłu- może pomyśl nad jakimś mocniejszym silnikiem ? jakiś tuning ? Pzdr Edytowane 20 Lipca 2007 przez Gr4nd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 - zamontuj kwadratową lampę z tyłu Przyjrzyj sie ze plastik (zadupek) jest wyprofilowany do lampy okraglej, a jego zmiana ciecie i ponowny malowanie to duzo roboty, zbednej roboty. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi