bakardi Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Witam Kiedyś surfowałem po necie :D i znalazłem taką stronkę http://www.mz251r.prv.pl/ wchodzę na nią, patrze w dział patenty, a tu widzę wyświetlacz biegów w MZ... Nie ma opisu jak to zrobić :D..... Może ktoś z was by wiedział jak tego dokonać w MZ... Wiadomo wam coś na ten temat ? Jak ktoś ma taki bajer zrobiony to niech da fotki :)TYLKO NIE PISZCIE ŻADNYCH GŁUPOT JAK NP PO CO CI TO... DAJ SOBIE SPOKÓJ.... INTERESUJĄ MNIE KONKRETNE ŻECZY!!!!Pozdrawiam! Edytowane 17 Lipca 2007 przez ozi159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/download...arindicator.odt Tutaj masz linka do opisu budowy wyświetlacza. Kiedyś widziałem artykuł o tym na jakiejś stronie o MZ na jakiej to już głowy nie daje, możliwe że to nawet ta sama którą ty podałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 a w jakim programie można otworzyć ten plik odt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 jestem autorem obu wyswietlaczy. zasada dzialania taka sama, wykonanie ciut inne, bo inne warunki mialem. jezeli masz KONKRETNE pytania to odpisze.tutaj masz linka do tego w vfr... http://www.vfr-oc.pl/biegi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 dobra będe się odzywał :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Sorki MłodyVFR, że wykorzystalem to bez prawa autorskiego :biggrin: kojarzyłem nicka, ale nie byłem pewny czy to z tego forum. A pliki z rozszerzeniem *.odt można otworzyć bez problemu w programie Open Office. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ok. właśnie pobieram open office i sie zobaczy co to jest :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Nie musisz ściągać Open Office'a. Ten opis do którego podałem Ci linka, jest taki sam jak ten z linku MłodegoVFR i jest jego autorstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 za późno mówisz :wink: bo już ściągnełem i zainstalowałem :crossy: i faktycznie jest to samo co w tamtym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi