matrixP Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 witam gdzie moge dostac tlok pierscienie do hondy ns 1? no i zrobic szlif cylindra musze;/ acha i czy mozna dokupic to lozysko co jest na tej gornej stronie korbowodu jak sie scigaa tłok przy koncyu ? bo mi sie rozpadlo jak sicgalem tlok;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 witam gdzie moge dostac tlok pierscienie do hondy ns 1? no i zrobic szlif cylindra musze;/ acha i czy mozna dokupic to lozysko co jest na tej gornej stronie korbowodu jak sie scigaa tłok przy koncyu ? bo mi sie rozpadlo jak sicgalem tlok;( :icon_question: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Chcesz kupić przez internet czy w jakimś salonie ? Jeżeli salon to napisz z jakiegos miasta jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixP Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 jestem z Trzebnicy kolo wrocławia, chce kupic w jakims slepie albo w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jeżeli mieszkasz koło wrocławia to myśle, że z pewnością znajdziesz tam kilka salonów Hondy. Net - może allegro.pl ? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixP Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 no wlasnie w salonie nie chce bo z deka drogo tam bedzie;/ a na allegro nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 rozumiem Cie bo to samo mialem tydzien temu... orginalu nigdzie nie znajdziesz. Duzo osob kupuje lozysko igielkowe tam na gore od mbx i zaklada tloczek tez od tego modelu gdyz to wszystko jest idealnie takie same i wtedy cie taki remoncik wynosi tloczek okolo110zl lozysko 18zl no i oczywiscie ten szlif. a orginalny w salonie to mi powiedzieli 200 zl za tlok 200 za pierscienie no i tam jeszcze szlif dojedzie to mysle ze tak w 600zl sie zamknie :banghead: Ale to jednak orginal i pociagnie juz dlugo kolejne 30 000tys km :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixP Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 nie no zobacze.. a mowisz ze to lozysko to jest igiełkowe? i to jest spejcjalne do tego miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 rozumiem Cie bo to samo mialem tydzien temu... orginalu nigdzie nie znajdziesz. Duzo osob kupuje lozysko igielkowe tam na gore od mbx i zaklada tloczek tez od tego modelu gdyz to wszystko jest idealnie takie same i wtedy cie taki remoncik wynosi tloczek okolo110zl lozysko 18zl no i oczywiscie ten szlif. a orginalny w salonie to mi powiedzieli 200 zl za tlok 200 za pierscienie no i tam jeszcze szlif dojedzie to mysle ze tak w 600zl sie zamknie :icon_mrgreen: Ale to jednak orginal i pociagnie juz dlugo kolejne 30 000tys km :D Nie wiesz to nie pisz. Idealnie takie same? Niestety nie. Oryginału nie da się kupić? Najpierw kup słownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixP Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 to podaj mi ta stronke gdzie bylo juz udzielona odp. na to pytanie a nie bo ja szukalem i nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 to podaj mi ta stronke gdzie bylo juz udzielona odp. na to pytanie a nie bo ja szukalem i nie bylo Lenistwo? Czy ignorancja? :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=42450&hl= http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=41598&hl= http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=43542&hl= http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=43908&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 no tak moj blad to lozysko igielkowe to nie jest od mbx tylko dopasowywane. Ale slyszalem ze ci co robili takie zabiegi sa narazie zadowoleni tu masz adres tej strony z tym lozyskiem : http://www.lozyska.net.pl/product_info.php...36149c6a7fb21af Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 HI Five!!!!A ja wam poeim tak kupujesz orginalnego (jak chcesz żeby długo chodziło) tłoka od mtx/mbx r2 na wymiar jaki chcesz. Dajesz tłok gościowi co robi szlify, rozwierca ci dziurkę na swożeń na 14 mm bo mtx/mbx ma 1mm mniejszą a reszta jest to samo. I chodzi jak głupie No To Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) Lenistwo? Czy ignorancja? banghead.gif marcpol, ale ta naprawde forum by nie miało sensu jak by wszyscy odsyłali do szukajki :), a też trzeba wziąć pod uwage że może ten ktoś nie miał czsu żeby wyszukać.. Ja też czasami pytam się o różne żeczy, i z braku czasu nie wchodzę w szukajkę, a mnie odsyłają puźniej do niej... Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez ozi159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi