Zbyszekm Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Witamw ostatni "łikend" zrobiłem mały przegląd mojego motorku, i muszę powiedzieć że jestem w kropce.Sprawdziłem m.in. łańcuch rozrządu i wyszło mi że napinacz jest dokładnie w połowie swojego wysunięcia,tzn. 7 ząbków zostało do końca i o 7 jest wysunięty. W związku z tym pytanie brzmi: czy już czas na wymianę, czy jeszcze nie koniecznie ?? PSserwisówka nic na ten temat nie pisze (ani "Haynes" ani "Reparatur Anleitung") Proszę o poradę, i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 zostało Ci dokładnie 50 % zużycia łańcucha :crossy: śmigaj a nie wymyślasz gdzie tu kasę wyj**ać :flesje: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Wkoncu po to to jest :flesje:, zebyś wiedzial od kiedy zaczac zbierac kase. Jak zostanie tylko trzy/dwa zabki to chyba mozesz zaczynac szykowac kase. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 zostało Ci dokładnie 50 % zużycia łańcucha :icon_question: śmigaj a nie wymyślasz gdzie tu kasę wyj**ać :) Siemasz >>> zgadzam się z tobą w 100% i lepiej ładuj kase w następne "łikendy" a nie w wymianę łańcucha . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi