mastergit Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Mam mała prośbę, czy ktos mógłby napisac jakie klucze będa potrzebne przy wymianie napędu i zębatek ? :buttrock: Byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jesli lancuch ma spinke to nie bedziesz mial wiekszego problemu (mój stary mial), a jesli nie ma to niestety musisz wyciagac wahacz zeby zalozyc lancuch nowy ktory nie posiada spinki. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergit Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Łańcuch ma zapinkie, chodzi mi o to czy mam na stanie wszytskie klucze zeby nic mnie nie zaskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Podejrzewam ze nie, przynajmniej w mojej kawie zarowno przy zmianie lancucha w ZXR, jak i przy rozbieraniu GPZ 500s w drobny mak wystarczyly podstawowe klucze, (plaskie,oczkowe,nasadowe,ampule i dobry srobokret plaski i gwiazdka czyli podstawowe narzedzia ). Tymbardziej jesli nie musisz wyciagac wachacza (spinka) to bez problemu dasz sobie rade. Pozdro. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 wystarczy podstawowy zestaw plus duży klucz do odkręcenia kola i po robocie nawet jakbyś musiał wymieniać wahacz. Jeśli masz wszystko i nie będziesz czyścił to uwiniesz się w 2-3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 tak ładnie pięknie cacy ale jednak co cbr to ja bym nie założył łańcucha na spinke ale .... to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja w ZXRce tez mialem ze spinka i tez sie przerazilem bo slyszalem ze w scigu raczej nie wypada,ale pewnie to byl jakis szajs teraz mam juz normalny zarzucony bez spinki. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergit Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 tzn. zle napisałem mam zakuwkie :biggrin: łancuch x-ring złoty dida ;] było pierwsze podejscie do odkrecenia zębatki przedniej i to jest chyba niewykonalne ;| moze ktos ma jakis pomysl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Na odkrecenie przedniej zebatki potrzebna jest dluga (z poltora metra) przedluzka. Tylko po co? Nie trzeba odkrecac zebatki. Tylnej z reszta tez nie. Zdejmujesz kolo, zdejmujesz wahacz, zakladasz nowy lancuch i skladasz wszystko do kupy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tyle ze mowa o napedzie a napedu nie tworzy sam łancuch tylko i zebatki ktore kolega chce zmienic :notworthy: Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tyle ze mowa o napedzie a napedu nie tworzy sam łancuch tylko i zebatki ktore kolega chce zmienic ;) PozdroFakt, co ja sobie myslalem :buttrock:. Dzieki za spostrzezenie :notworthy: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi