driver660 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Wymieniłem dzisiaj simmeringi w przednim zawieszeniu w kolegi Virago i po zakończonej robocie zadowolony z życia odpaliłem moto zrobiłem sobie małą rundke po okolicy .Przyjechałem ,zgasiłem i ku*wa już nie odpaliłem .Wykręciłem świece i okazuje się że nie ma iskry .Czy to możliwe żeby moduł sobie od tak padł . Sprawdziłem napiecie na kostce przy module i przy cewkach wszystko OK . Podłączyłem moduł od GSX 750 iskra jest ..Wszystko wskazuje, że stało się najgorsze moduł do wyjeb... Może da się go jakoś naprawić . Pomóżcie błagam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Samemu nic nie zrobisz, ale moduły są naprawialne, musisz poszukać gdzie Ci to zrobią. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimo13 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam, jesli sobie nie poradzisz to mam xv750 82-86rok na cześci i moduł jeszcze jest do sprzedania. Cena 200zł. Jak cos pisz na maila [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi