Quaad Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 "" bandit S 600 , gsx 600 , CBR 600 co byście wybrali gdybyście musieli jeden z tych modeli i dlaczego ?jestem nowy w temacie i bardzo przyda mi sie wasza opinia roczniki wymienionych modeli tak miedzy 97 - 2002 bo na takie tylko mogę sobie pozwolić finansowo ...z góry dziękuje i pozdrawiam :D "" "" Proszę skorzystaj z opcji szukaj, dowiesz się o tych motocyklach wszystkiego.Zamykam temat. PozdrawiamJanuszm "" wiem o interesujących mnie modelach skromnie bym powiedział sporo aczkolwiek nie mogę sie zdecydować i w tym celu wystosowałem do was jako potencjalnych nowych kolegów mojego posta z zapytaniem który model wy byście wybrali a nie w celu uzyskania informacji o tych motocyklach poznania ich itd mam nadzieje ze reszta forumowiczów ma inne podejście do nowych niż janusz ( won do wyszukiwarki leszczu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 QuaadKorzystasz z opcji szukaj, odnajdujesz temat, który jest najbardziej zbliżony do twojego, wpisujesz w nim posta "bandit S 600 , gsx 600 , CBR 600 co byście wybrali gdybyście musieli jeden z tych modeli i dlaczego ?" i w ten sposób nie zaśmiecasz forum. Podczas wyszukiwania, dowiesz się wiele na temat tych motocykli i może już sam odpowiesz sobie na zadane pytanie. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Każdy, będzie patrzył pod siebie i swoje gusta...Jak już wiesz o tych modelach wystarczająco to kup ten, który Ci się najbardziej podoba - proste :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Każdy, będzie patrzył pod siebie i swoje gusta...Jak już wiesz o tych modelach wystarczająco to kup ten, który Ci się najbardziej podoba - proste :cool:No wlasnie. Quaad, nie wiem dlaczego interesuje Cie jaki motocykl my bysmy wybrali. Przeciez to Ty chcesz kupic. Kup to co Ci sie podoba :). W kwestii zamkniecia Twojego poprzedniego tematu, zgadzam sie z Januszem. Jest tyle tematow na temat "Co na pierwsze moto". Mozna ktorys odswiezyc zamiast zakladac kolejne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi